Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Pulpería - Páxina 4

Pulpo á feira e polbo á Gallega: son iguais? 25 Nov

Pulpo á feira e polbo á Gallega: son iguais?

25/11/2020

O polbo é, sen dúbida, un dos pratos galegos máis famosos e apreciados. En Pulpería Porta Catering, como catering especializado en comida tradicional galega, somos grandes amantes do polbo en todas as súas variedades. Como bos pulpeiros, sabemos que hai un debate que se produce en moitas festas e eventos nos que se come polbo: ¿son iguais o polbo á feira e o polbo á gallega? Como pulpeiros profesionais en Galicia, sempre nos acabas preguntando. Neste momento sen catering nin eventos, e para no...

Ler máis

Receitas innovadoras con polbo galego 15 Out

Receitas innovadoras con polbo galego

15/10/2020

O polbo das augas galegas ten un sabor único e unha textura inconfundible que lle dá un toque distintivo a calquera preparación culinaria na que se use. A gran aceptación e a crecente demanda deste alimento fixo que hoxe en día haxa moitas recetas que o usan como ingrediente principal. Hoxe en día é posible atopar unha gran variedade de receitas culinarias nas que se emprega polbo galego, dende as máis clásicas como o polbo á feira ata as elaboracións de vangarda propias de grandes profesionais...

Ler máis

O sabor de Galicia no noso supermercado 1 Abr

O sabor de Galicia no noso supermercado

01/04/2020

Xa estamos na primavera, os raios do sol comezan a quentar e podemos ver as árbores florecidas e os xardíns cheos de cor. Coa chegada do bo tempo e o alegre ambiente que trae consigo a primavera, comezan as romarías e festas tan populares en Galicia. En Pulpería Porta Catering temos unha carpa de pulpeira nos eventos máis famosos de Galicia, ofrecendo a todos os comensais o sabor da tradición galega en cada un dos nosos pratos. Dende 1995 movémonos polas distintas feiras e romarías de Galicia,...

Ler máis

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época? 6 Mar

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

06/03/2020

Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega. En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega. En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempr...

Ler máis

Como diferenciar o polbo galego do estranxeiro? 15 Xul

Como diferenciar o polbo galego do estranxeiro?

15/07/2019

Un dos alimentos máis exquisitos da cociña galega é o polbo, considerado un dos mellores manxares da zona. Debido ao auxe que o prato de polbo estrela 'á feira' foi adquirindo entre todos os visitantes que recibimos en Galicia, cada vez é máis común atopar cefalópodos doutras zonas de pesca distintas de Galicia. Hai veces que imos a unha lonxa a mercar un polbo capturado en augas galegas, pero deixamos alí desconfiando da orixe deste característico animal de oito patas. Ademais da venda de polb...

Ler máis

Coñeces todas as propiedades do pementón? 17 Xuñ

Coñeces todas as propiedades do pementón?

17/06/2019

O pementón é unha das especias máis empregadas nos pratos tradicionais galegos. En Pulpería Porta Catering somos especialistas en cociña galega, polo que o pementón é un dos nosos grandes aliados. A nosa experiencia de máis de 20 anos permítenos empregar novas técnicas con este temperado, que ademais de darlle sabor aos pratos, tamén o podemos usar para decorar o prato. Propiedades do pementón Os profesionais de Pulpería Porta Catering saben que o pementón, ademais de mellorar o sabor dos nos...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.