Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Pulpería - Páxina 4

Temas

Como diferenciar o polbo galego do estranxeiro?

15/07/2019 · Pulpería

Un dos alimentos máis exquisitos da cociña galega é o polbo, considerado un dos mellores manxares da zona. Debido ao auxe que o prato de polbo estrela 'á feira' foi adquirindo entre todos os visitantes que recibimos en Galicia, cada vez é máis común atopar cefalópodos doutras zonas de pesca distintas de Galicia. Hai v...

ler máis

Coñeces todas as propiedades do pementón?

17/06/2019 · Pulpería

O pementón é unha das especias máis empregadas nos pratos tradicionais galegos. En Pulpería Porta Catering somos especialistas en cociña galega, polo que o pementón é un dos nosos grandes aliados. A nosa experiencia de máis de 20 anos permítenos empregar novas técnicas con este temperado, que ademais de darlle sabor a...

ler máis

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.