Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering (Decembro/2024)

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas

En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear ...

Ler máis

¿Qué é "Ó espeto"? 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes

Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de ...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.