Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering (Xaneiro/2023)

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Como facer a masa de empanada de millo? 24 Xan

Como facer a masa de empanada de millo?

24/01/2023 Receitas

Dende Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, hoxe desvelamos un dos segredos mellor gardados das empanadas máis ricas do pais: a masa da empanada de millo. Aprende a facela paso a paso.   Consegue a empanada de millo perfecta Primeiro debes reunir estes ingredientes: 250 g. de fariña de millo, 50 g, fariña de forza de trigo, 5 culleradas de aceite do compango ou recheo da propia empanada, 300 ml de auga, media cullerada de sal e levadura.   Imos logo coa elaboración desa masa...

Ler máis

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto! 10 Xan

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto!

10/01/2023 Receitas

Un dos pratos estrela da nosa terra merece o meco e a atención necesarias para que quede espectacular. Falamos, como non, do cocido galego, un clásico da nosa gastronomía non exento de segredos no que se refire á súa preparación. Porén, dende Pulpería Porta Cátering, con servicio en toda Galicia, estamos dispostos a compartir convosco un dos nosos segredos mellor gardados: como debe ser a preparación do cocido galego para que o resultado sexa perfecto.    O cocido galego paso a paso Para con...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.