23 Xul Churrasco e polbo á feira, os pratos máis populares do verán 23/07/2020 Receitas O verán é o momento por excelencia para as reunións de familiares e amigos. Reunirnos para xantar ou cear é unha das tradicións máis famosas de Galicia, a mesa despois da cea dura ata a madrugada, tanto para xantar como para cear. As agradables charlas, risas e reencontros combínanse cos pratos máis típicos das festas galegas, unha boa tapa de polbo á feira e un bo prato de churrasco, ambos elaborados do xeito máis tradicional para realzar o sabor de cada produto. ¿Como cociñas un bo bisté á p... Ler máis
9 Xul A restauración para as comuñóns, a mellor opción para a nova normalidade 09/07/2020 Restauración Despois de pasar por un dos momentos máis estraños do mundo, a crise sanitaria causada pola COVID-19, a "nova normalidade" non é para nada o que estabamos afeitos antes desta pandemia. O uso obrigatorio dunha mascarilla, o distanciamento social, a redución de capacidade nos locais... Son novas regras ás que aínda non nos acostumamos. Pulpería Porta Catering somos un catering en Galicia cun equipo culinario cargado de experiencia, pero coa mesma emoción que o primeiro día. ¿Por que escoller o c... Ler máis