23 Set Coñeces os cortes da tenreira? 23/09/2020 Carnes A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ... Ler máis
14 Set Pratos de culler da tradición galega 14/09/2020 Receitas Achégase o final do verán, pero, aínda que as temperaturas xa non son tan altas e os días son máis curtos, en Galicia calquera evento celébrase cunha boa comida, independentemente da época do ano na que nos atopemos. Aínda que as tradicións non cambian ao longo do ano, o que soe variar é o menú escollido para a celebración, sendo os pratos de culler a mellor opción para as celebracións que teñen lugar nos días fríos. En Pulpería Porta Catering temos unha ampla experiencia na cociña e somos esp... Ler máis