Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Pulpería - Páxina 2

Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024

Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa tan especial?  E porque en Pulpería Porta dicimos que temos o mellor polbo de Galicia? Contámoscho todo a continuación. Descubrindo a fondo o polbo á feira O polbo á feira prepárase cociñando polbo f...

Ler máis

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024

Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en polbo á feira na Estrada. Canto tempo necesítase para cocer o polbo? O tempo de cocción do polbo é crucial para lograr a textura perfecta, e iso é algo que nós che confirmamos sen dubidar. Tradicionalme...

Ler máis

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024

¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de ol...

Ler máis

 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023

¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixin...

Ler máis

O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023

En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha est...

Ler máis

Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023

Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polb...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.