Que son os cachelos e como se preparan? 05/05/2022 E o mesmo un cachelo que unha pataca cocida? Imos dar unha resposta á galega: depende. Seguro escoitaches falar dos cachelos, un acompañamento riquísimo e moi popular para moitos pratos de carne e peixe en Galicia. Pero, iso si, o significado que lle deas a “cachelo” vai depender moito da zona de Galicia na que esteas.... ler máis
Trucos para facer uns bos callos 25/01/2022 Coa chegada do inverno de las baixas temperaturas, o que más apetece nesta época do ano é desfrutar de típicos pratos quentes con culler. Se o que buscas é unha receita saborosa e rica en vitaminas, os callos serán una boa escolla. En Pulpería Porta Catering levamos moitos anos ofrecendo a os nosos clientes unha gran ... ler máis
É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto 08/11/2021 ¿Ten ganas de facer un bo cocido galego, pero sempre atopa erros no resultado final? Se vostede é desas persoas que busca un resultado perfecto para o seu cocido, non dubide en seguir os consellos dun equipo de profesionais do sector, o equipo de Pulpería Porta. A nosa empresa de catering achégalle algúns trucos infa... ler máis
Trucos para preparar mellor a carne richada 13/09/2021 Cada cociñeiro ten os seus propios trucos para que cada unha das súas elaboracións sexa única e exquisita, e nós, dende Pulpería Porta queremos compartir con vostedes os nosos segredos para conseguir que o sabor da carne richada que ofrecemos sexa inconfundible. Como especialistas en catering e grazas á nosa experien... ler máis
Receitas máis especiais de Pulpería Porta Catering 12/05/2021 En Pulpería Porta levamos anos ofrecendo un eficiente servizo de cátering en todo tipo de eventos que van desde vodas a eventos de empresa, pasando por feiras gastronómicas ou festas patronais. A nosa máxima é ofrecer aos nosos clientes o mellor produto e para iso traballamos sempre con materia prima de calidade e da n... ler máis
Todo o que precisas saber sobre o cocido galego 29/01/2021 O cocido é un dos pratos máis tradicionais da gastronomía galega e é o prato estrela do inverno, porque cun bo prato de cocido o corpo non tarda en quentar. Pulpería Porta Catering é unha empresa de catering en Galicia especializada en cociña tradicional galega, polo que temos unha ampla experiencia na cociña preparan... ler máis