Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Receitas

Temas

Que son os cachelos e como se preparan?

05/05/2022

E o mesmo un cachelo que unha pataca cocida? Imos dar unha resposta á galega: depende. Seguro escoitaches falar dos cachelos, un acompañamento riquísimo e moi popular para moitos pratos de carne e peixe en Galicia. Pero, iso si, o significado que lle deas a “cachelo” vai depender moito da zona de Galicia na que esteas....

ler máis

Trucos para facer uns bos callos

25/01/2022

Coa chegada do inverno de las baixas temperaturas, o que más apetece nesta época do ano é desfrutar de típicos pratos quentes con culler. Se o que buscas é unha receita saborosa e rica en vitaminas, os callos serán una boa escolla. En Pulpería Porta Catering levamos moitos anos ofrecendo a os nosos clientes unha gran ...

ler máis

É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto

08/11/2021

¿Ten ganas de facer un bo cocido galego, pero sempre atopa erros no resultado final? Se vostede é desas persoas que busca un resultado perfecto para o seu cocido, non dubide en seguir os consellos dun equipo de profesionais do sector, o equipo de Pulpería Porta.  A nosa empresa de catering achégalle algúns trucos infa...

ler máis

Trucos para preparar mellor a carne richada

13/09/2021

Cada cociñeiro ten os seus propios trucos para que cada unha das súas elaboracións sexa única e exquisita, e nós, dende Pulpería Porta queremos compartir con vostedes os nosos segredos para conseguir que o sabor da carne richada que ofrecemos sexa inconfundible.  Como especialistas en catering e grazas á nosa experien...

ler máis

Receitas máis especiais de Pulpería Porta Catering

12/05/2021

En Pulpería Porta levamos anos ofrecendo un eficiente servizo de cátering en todo tipo de eventos que van desde vodas a eventos de empresa, pasando por feiras gastronómicas ou festas patronais. A nosa máxima é ofrecer aos nosos clientes o mellor produto e para iso traballamos sempre con materia prima de calidade e da n...

ler máis

Todo o que precisas saber sobre o cocido galego

29/01/2021

O cocido é un dos pratos máis tradicionais da gastronomía galega e é o prato estrela do inverno, porque cun bo prato de cocido o corpo non tarda en quentar. Pulpería Porta Catering é unha empresa de catering en Galicia especializada en cociña tradicional galega, polo que temos unha ampla experiencia na cociña preparan...

ler máis

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.