Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Receitas

 Receitas frescas con polbo para o verán 9 Xuñ

Receitas frescas con polbo para o verán

09/06/2023

Non admite discusión: o verán é unha das épocas do ano que máis se presta a gozar dunha boa comida con amigos. Os horarios se difuminan, hai vacacións, escusas de todo tipo para comer e cear ao aire libre… E as mesas énchense de opcións apetecibles! Na gastronomía galega temos sabores únicos todo o ano, pero una dos nosos acenos de identidade atopa no verán os meses perfectos para lucir como nunca: falámosche do polbo e as receitas máis frescas que se poden preparar con este alimento. Polbo á f...

Ler máis

Como facer a masa de empanada de millo? 24 Xan

Como facer a masa de empanada de millo?

24/01/2023

Dende Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, hoxe desvelamos un dos segredos mellor gardados das empanadas máis ricas do pais: a masa da empanada de millo. Aprende a facela paso a paso.   Consegue a empanada de millo perfecta Primeiro debes reunir estes ingredientes: 250 g. de fariña de millo, 50 g, fariña de forza de trigo, 5 culleradas de aceite do compango ou recheo da propia empanada, 300 ml de auga, media cullerada de sal e levadura.   Imos logo coa elaboración desa masa...

Ler máis

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto! 10 Xan

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto!

10/01/2023

Un dos pratos estrela da nosa terra merece o meco e a atención necesarias para que quede espectacular. Falamos, como non, do cocido galego, un clásico da nosa gastronomía non exento de segredos no que se refire á súa preparación. Porén, dende Pulpería Porta Cátering, con servicio en toda Galicia, estamos dispostos a compartir convosco un dos nosos segredos mellor gardados: como debe ser a preparación do cocido galego para que o resultado sexa perfecto.    O cocido galego paso a paso Para con...

Ler máis

Que son os cachelos e como se preparan? 5 Mai

Que son os cachelos e como se preparan?

05/05/2022

E o mesmo un cachelo que unha pataca cocida? Imos dar unha resposta á galega: depende. Seguro escoitaches falar dos cachelos, un acompañamento riquísimo e moi popular para moitos pratos de carne e peixe en Galicia. Pero, iso si, o significado que lle deas a “cachelo” vai depender moito da zona de Galicia na que esteas. Dende Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, aclaramos esta curiosidade sobre os cachelos e, o máis importante, amosámosche como se preparan dunha forma deliciosa....

Ler máis

Trucos para facer uns bos callos 25 Xan

Trucos para facer uns bos callos

25/01/2022

Coa chegada do inverno de las baixas temperaturas, o que más apetece nesta época do ano é desfrutar de típicos pratos quentes con culler. Se o que buscas é unha receita saborosa e rica en vitaminas, os callos serán una boa escolla. En Pulpería Porta Catering levamos moitos anos ofrecendo a os nosos clientes unha gran variedade de pratos típicos da gastronomía galega como son o polbo a feira, churrasco e, como non podía ser de outro xeito, callos. Se quere desfrutar de calquera das nosas receit...

Ler máis

É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto 8 Nov

É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto

08/11/2021

¿Ten ganas de facer un bo cocido galego, pero sempre atopa erros no resultado final? Se vostede é desas persoas que busca un resultado perfecto para o seu cocido, non dubide en seguir os consellos dun equipo de profesionais do sector, o equipo de Pulpería Porta.  A nosa empresa de catering achégalle algúns trucos infalibles que lle axudarán a cociñar un prato de cocido saboroso e no seu punto. Non se perda este artigo e descubra todos os trucos para conseguir un cocido galego perfecto.  ¿Como ...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.