18 Xan Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18/01/2024 Pulpería ¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de ol... Ler máis
3 Xan Preparando a primeira churrascada do ano 03/01/2024 Carnes 2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulperí... Ler máis