Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Pulpería

Probou a técnica do polbo á prancha? 25 Set

Probou a técnica do polbo á prancha?

25/09/2025

Como todo o mundo sabe, Galicia é sinónimo de bo comer. E se hai un prato que representa esta preciosa esquina do noroeste ibérico, ese é sen dúbida o polbo. En Pulpería Porta Catering, como empresa de cátering que somos, levamos a tradición do polbo á feira un paso máis aló, innovando con técnicas que realzan o seu sabor e textura. Se ben a forma máis coñecida de comer o polbo é "á feira", neste post queremos falarlle dunha das nosas especialidades: o polbo á prancha, unha experiencia culinari...

Ler máis

O sabor do mar: a experiencia de comer polbo galego con Pulpería Porta 15 Xul

O sabor do mar: a experiencia de comer polbo galego con Pulpería Porta

15/07/2025

Hai sabores que espertan recordos, emocións e vínculos coa terra. En Galicia, un deses sabores é, sen dúbida, o do polbo. En Pulpería Porta Catering, xa que somos especialistas en catering a domicilio para festas e eventos en Galicia, levamos anos levándoo alí onde se celebran momentos especiais, combinando tradición, calidade e profesionalidade en cada servizo. Polo tanto, unha das primeiras conclusións deste artigo xa está clara: se busca unha experiencia auténtica e saborosa para o seu evento...

Ler máis

Como cocer ben o polbo? 6 Mai

Como cocer ben o polbo?

06/05/2025

Poucos pratos máis emblemáticos en toda a gastronomía española que o polbo á feira, o maior representante da famosa cociña galega e un manxar que se goza en cada celebración. En Pulpería Porta Catering, como o noso propio nome indica, somos unha empresa de catering en Galicia que ademais está especializada en polbo.    Como expertos en preparar este delicioso prato, neste artigo queremos compartir con vostede os segredos para cocer o polbo á perfección. Siga lendo e tome nota! Guía para para co...

Ler máis

Que diferenza hai entre polbo a feira e polbo á galega? 22 Abr

Que diferenza hai entre polbo a feira e polbo á galega?

22/04/2025

O polbo é un dos grandes protagonistas da gastronomía galega, pero a miúdo xorde a dúbida: que diferenza hai entre o polbo a feira e o polbo á galega? Non son poucas as persoas que dan por sentado que se trata do mesmo, e logo sorpréndense cando os especialistas dicímoslles que existen determinados matices que os diferencian e marcan a esencia de cada preparación. Quérelos descubrir? Entón non te movas desta pantalla porque desde Pulpería Porta, expertos en cátering a domicilio para festas e eve...

Ler máis

Como é a captura do polbo? 8 Abr

Como é a captura do polbo?

08/04/2025

Se algunha vez desfrutaches dun bo polbo á feira, o que chegou ao teu prato non é só gastronomía, senón o resultado dunha tradición mariñeira que se mantén viva en Galicia durante xeracións. A captura do polbo nestas augas non é só pesca: é unha fusión de coñecemento, paciencia e respecto polo mar que, por suposto, como pulpeiría especializada en festas e eventos en Galicia, compartimos desde Pulpeiría Porta Catering. Un arte que se transmite de xeración en xeración A pesca do polbo en Galicia...

Ler máis

Polbo de calidade ao alcance de todos 6 Feb

Polbo de calidade ao alcance de todos

06/02/2025

En Pulpería Porta Cátering levamos trinta anos percorrendo toda Galicia para levar o auténtico sabor da nosa terra a cada recuncho. A nosa paixón pola boa comida, e en especial polo polbo, levounos a converternos nunha empresa de cátering de referencia en toda a comunidade. Neste artigo imos falar dunha das nosas grandes especialidades. E é que, como o noso propio nome indica, o polbo é un dos nosos pratos estrela. O seu sabor intenso e a súa textura única convérteno nun manxar que deleita a pa...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.