Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering (Febreiro/2024)

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Qué é a “carne ó caldeiro”? 22 Feb

Qué é a “carne ó caldeiro”?

22/02/2024 Receitas

En Galicia a comida é moito máis que unha necesidade; é unha celebración da nosa cultura, tradición e sabores poderosos. En Pulpería Porta Catering, na Estrada, estamos orgullosos de ser unha das principais empresas de catering da nosa comarca. Por iso, nos nosos pratos empregamos sempre materias primas locais e de calidade, para honrar a incrible gastronomía da nosa fermosa terra. Neste artigo falamos dunha das nosas receitas máis emblemáticas: a carne ou o caldeiro. Estás preparado para segui...

Ler máis

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas

Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cache...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.