Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Carnes

Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán 22 Xuñ

Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán

22/06/2023

A Noite de San Xoán é unha festividade moi especial en Galicia, na que celebramos a chegada do verán coas tradicionais fogueiras e rituais que enchemos de maxia e boas enerxías. Unha das formas máis populares de gozar desta noite tan especial é organizando unha churrascada con amigos e familiares. E para que todo saia perfecto, Pulpería Porta, o noso cátering a domicilio en toda Galicia, pon á túa disposición os mellores servizos para que desfrutes dunha auténtica festa gastronómica. ¿Onde y có...

Ler máis

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023

A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a través dos pasos para crear unha deliciosa e suculenta parrillada de churrasco que impresionará a familia e amigos. Escolla da carne O primeiro paso para preparar un churrasco é seleccionar a carne adecu...

Ler máis

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto? 11 Xul

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022

Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada carne ao espeto, da que hoxe imos compartir o segredo da nosa receita. Iso si, xa lle podemos facer un adianto: a paciencia, o tino e o sentimento teñen moito que ver para chegar a conseguir ese sabor...

Ler máis

Que non pode faltar nun bo cocido galego? 25 Nov

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021

Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas a maiores co que sobre, como unhas boas croquetas de cocido. O normal é que cada familia teña a súa propia receita de cocido, que vai pasando de xeración en xeración, pero nesta noticia vamos poñer o...

Ler máis

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa 12 Xul

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021

Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade de pratos da gastronomía galega como é o churrasco á brasa. Se queres contar con este suculento manxar nalgún tipo de celebración ou evento, recorda que en Pulpería Porta dispoñemos dun servizo de cat...

Ler máis

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego 8 Feb

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021

Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de ingredientes necesarios para facer a receita perfecta son poucos. Dende Pulpería Porta Catering dámosche todos os detalles para que poidas cociñar esta receita tradicional de Galicia para a túa familia...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.