Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Carnes

Temas

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021

Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas a maiores co que sob...

ler máis

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021

Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade de pratos da gastron...

ler máis

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021

Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de ingredientes necesari...

ler máis

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e ...

ler máis

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración

17/09/2019

Entre as variedades de carne que temos en Pulpería Porta Catering, unha das máis demandadas é a de cordeiro. Os nosos chefs profesionais teñen unha técnica especial para preparar carne de cordeiro, mellorando aínda máis o peculiar sabor desta carne. Axudámosche a sorprender aos teus convidados con pratos de cordeiro e...

ler máis

Viños perfectos para acompañar as carnes

17/04/2019

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración. Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade. Ademais, para mellorar o sa...

ler máis

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.