Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Carnes

Temas

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022

Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada carne ao espeto, da ...

ler máis

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021

Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas a maiores co que sob...

ler máis

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021

Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade de pratos da gastron...

ler máis

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021

Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de ingredientes necesari...

ler máis

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e ...

ler máis

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración

17/09/2019

Entre as variedades de carne que temos en Pulpería Porta Catering, unha das máis demandadas é a de cordeiro. Os nosos chefs profesionais teñen unha técnica especial para preparar carne de cordeiro, mellorando aínda máis o peculiar sabor desta carne. Axudámosche a sorprender aos teus convidados con pratos de cordeiro e...

ler máis

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.