Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

O polbo, o rei das festas de inverno.

Publicado: 04 de decembro de 2023, 16:09
  1. Pulpería
O polbo, o rei das festas de inverno.

En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra.

O polbo é unha estrela no inverno 

Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo emerxe como a estrela culinaria que é capaz de iluminar calquera festa. O seu sabor delicado e a súa textura tenra son a elección perfecta, por exemplo, para xuntar a amigos e familiares arredor dunha mesa chea de tradición e alegría. En Pulpería Porta Catering, levamos este tesouro directo das nosas costas a cada evento, no que nunca debe faltar unha das bandeiras da gastronomía galega.

Paixón pola tradición

En todos os caterings que servimos, xa sexa para festas ou para eventos concretos, esforzámonos por manter viva a autenticidade da cultura galega. O polbo á galega, tenramente cocido e adobado con pemento da Vera e aceite de oliva, é unha das nosas especialidades máis prezadas. Cada porción prepárase con esmero, respectando as técnicas transmitidas de xeración en xeración, para brindar aos nosos clientes o auténtico sabor de Galicia en cada bocado.

Eventos únicos, pero con denominador común 

En Pulpería Porta Catering tamén apoiamos iso de que cada evento é único. Pero calquera lle pode dar a benvida a un bo prato de polbo: unha reunión familiar, unha festa de empresa ou a celebración dun equipo deportivo, o polbo é o protagonista que une ás persoas en torno a unha experiencia gastronómica inigualable. Os nosos chefs expertos encárganse de elaborar pratos de polbo que se adaptan ás preferencias de cada cliente, ofrecendo unha variedade de presentacións que conquistan todos os padalares.

Compromiso coa excelencia

A nosa paixón polo polbo e a tradición galega impúlsanos a xestionar un servizo de catering excepcional en cada ocasión. Coidamos todos os detalles, desde a selección de ingredientes frescos ata a presentación coidadosa de cada prato. O noso obxectivo é superar as expectativas dos nosos clientes, brindando un festín de sabores que celebra a riqueza de Galicia.

O mellor polbo para as túas mellores festas 

Nas festas de inverno en Galicia, o polbo alzase como o rei indiscutible da mesa. Na Pulpería Porta Catering, honramos esta tradición gastronómica con paixón e dedicación, levando o sabor auténtico de Galicia aos eventos e fogares da rexión. Se queres, podes unirte a nós para experimentar a maxia dunha pulpería galega e facer que este delicioso manxar sexa o rei indiscutible da celebración.

Noticias relacionadas

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de
Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024 Pulpería
Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa
Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería
Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.