Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Temas

Servizo de pulpeiro para todo tipo de festas e romerías

15/04/2021 · Pulpería

Contar cun servizo de pulpeiro nunha festa ou romaría é sempre un gran acerto cando estamos a falar dun evento celebrado nas nosas terras galegas. En Pulpería Porta Cátering levamos xa algún tempo ofrecendo os nosos servizos de polbeira ambulante para establecer un posto en todo tipo de eventos, xa sexan particulares o...

ler máis

Que ten que ter un cátering para que resulte profesional?

30/03/2021 · Restauración

Un dos servizos que ofrecemos con maior frecuencia en Pulpería Porta Catering é o noso servizo de cátering. Nós contamos con todos os recursos gastronómicos, materiais e humanos para ofrecerche un gran servizo de cátering para un evento especial no que non che faltará de nada. Nesta entrada desde Pulpería Porta Cateri...

ler máis

Expertos en catering para grandes eventos

09/03/2021 · Restauración

É certo que non sabemos cando se poderán celebrar de novo esas celebracións cheas de amigos e familiares que a tantos gustaron ter, pero en Pulpería Porta Catering seguimos traballando para ofrecerlle sempre o mellor servizo. As listas de invitados son reducidas, pero o coñecido como xel hidroalcohólico ou máscara está...

ler máis

Vantaxes de contratar un catering para eventos

26/02/2021 · Restauración

Un dos servizos de Pulpería Porta Catering é a organización de catering para eventos. A través deste servizo queremos ofrecer calidade aos nosos clientes e, para conseguilo, poñemos á súa disposición a posibilidade de desprazarnos ata onde indique ou a opción de facelo nunha das nosas tendas. Ter un servizo de caterin...

ler máis

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021 · Carnes

Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de ingredientes necesari...

ler máis

Todo o que precisas saber sobre o cocido galego

29/01/2021 · Receitas

O cocido é un dos pratos máis tradicionais da gastronomía galega e é o prato estrela do inverno, porque cun bo prato de cocido o corpo non tarda en quentar. Pulpería Porta Catering é unha empresa de catering en Galicia especializada en cociña tradicional galega, polo que temos unha ampla experiencia na cociña preparan...

ler máis

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.