Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Receitas - Páxina 3

Beneficios do aceite de oliva para a saúde 14 Xan

Beneficios do aceite de oliva para a saúde

14/01/2021

Acabamos de deixar atrás todas as celebracións do Nadal e, aínda que este ano foron totalmente diferentes a como estamos acostumados, se algo non faltou foi unha gran variedade de pratos para degustar e gozar. Despois dos excesos do Nadal buscamos manter unha dieta saudable e así mellorar e manter a nosa saúde. Aínda que hai a crenza de que o uso de aceite nas comidas pode ser prexudicial para a saúde, desde Pulpería Porta Catering hoxe contámoslle todos os beneficios do uso de aceite de oliva....

Ler máis

Cómo se prepara a carne richada? 21 Out

Cómo se prepara a carne richada?

21/10/2020

A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós! En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos. Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible. É innegable que, para conseguir un sabor super...

Ler máis

Pratos de culler da tradición galega 14 Set

Pratos de culler da tradición galega

14/09/2020

Achégase o final do verán, pero, aínda que as temperaturas xa non son tan altas e os días son máis curtos, en Galicia calquera evento celébrase cunha boa comida, independentemente da época do ano na que nos atopemos. Aínda que as tradicións non cambian ao longo do ano, o que soe variar é o menú escollido para a celebración, sendo os pratos de culler a mellor opción para as celebracións que teñen lugar nos días fríos. En Pulpería Porta Catering temos unha ampla experiencia na cociña e somos esp...

Ler máis

Churrasco e polbo á feira, os pratos máis populares do verán 23 Xul

Churrasco e polbo á feira, os pratos máis populares do verán

23/07/2020

O verán é o momento por excelencia para as reunións de familiares e amigos. Reunirnos para xantar ou cear é unha das tradicións máis famosas de Galicia, a mesa despois da cea dura ata a madrugada, tanto para xantar como para cear. As agradables charlas, risas e reencontros combínanse cos pratos máis típicos das festas galegas, unha boa tapa de polbo á feira e un bo prato de churrasco, ambos elaborados do xeito máis tradicional para realzar o sabor de cada produto. ¿Como cociñas un bo bisté á p...

Ler máis

Todos os segredos do polbo á feira 23 Xuñ

Todos os segredos do polbo á feira

23/06/2020

Pulpería Porta Catering ofrece un servizo de restauración no que se pode degustar o sabor dos pratos máis tradicionais e famosos da cociña galega. Ademais, movémonos coa nosa carpa de pulpeira polas diferentes feiras e peregrinacións galegas para facer posible que máis comensais deleiten o seu padal cos nosos pratos. Como non é de estrañar, o prato por excelencia do noso servizo de restauración e o prato estrela da nosa carpa é o famoso prato de polbo á feira. ¿Como se prepara o polbo á feira?...

Ler máis

Cales son os pratos típicos do entroido? 19 Feb

Cales son os pratos típicos do entroido?

19/02/2020

Febreiro é o mes do entroido e en Galicia inscribímonos en todo o que se celebra. As rúas están cheas de xente disfrazada de diferentes temas e hai un ambiente festivo. Como non podía ser doutro xeito, as datas tan destacadas están asociadas a pratos específicos. En Pulpería Porta Catering ofrecemos un servizo de catering en toda Galicia, ademais de atoparnos nas feiras galegas máis recoñecidas coa nosa tenda de ultramarinos. Cos nosos pratos apostamos polo sabor das receitas tradicionais gale...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.