Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Cómo se prepara a carne richada?

Publicado: 21 de outubro de 2020, 17:15
  1. Receitas
Cómo se prepara a carne richada?

A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós!

En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos.

Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible.

É innegable que, para conseguir un sabor superior, os ingredientes deben ser da máis alta calidade e en Pulpería Porta Catering cumprimos este requisito ao pé da letra. Ademais, consumimos produtos locais que garanten ao 100% a frescura e o sabor dos nosos pratos.

¿Que fai falta para preparar unha boa carne richada con patacas?

Os ingredientes desta receita son moi fáciles de atopar, de feito, é posible que xa os teñas na casa. ¡Toma nota!

Para comezar, é esencial ter unha boa tenreira (recoméndase a croca), cebola, allo, pementón doce e picante, fariña, viño branco, patacas, pemento vermello, pemento verde, sal e pementa.

Comezaremos cortando a carne en anacos pequenos e eliminando as impurezas. Engade sal e pementa e reserva. Por outra banda, pelamos e cortamos as patacas e os pementos, que logo fritiremos. Recuperamos a carne que tiñamos reservada e enfariñámola.

Pasamos a fritir as patacas e logo fritimos os pementos. Colocamos unha base de patacas e pementos e salgamos.

Picamos o allo en dados pequenos e a cebola en xuliana. Douramos o allo e logo engadimos a cebola. Cociñámolo uns minutos. Despois engadimos a carne e deixámola cocer ata que estea dourada. Engadir o pementón doce e picante e remexer para repartilo uniformemente. Por último, engadimos o viño branco e cociñamos ata que se evapore o alcol.

Para rematar, engadimos a carne á base de patacas e pementos que tiñamos preparados.

¡Que aproveite!

¡O mellor lugar para probalo, con nós!

Aínda que che facilitamos unha receita, non revelamos o segredo de como preparamos a nosa carne richada en Pulpería Porta Catering, por iso invitámoste a que a disfrutes connosco. ¿A que esperas?

 

Noticias relacionadas

Como facer a masa de empanada de millo? 24 Xan

Como facer a masa de empanada de millo?

24/01/2023 Receitas
Dende Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, hoxe desvelamos un dos segredos mellor gardados das empanadas máis ricas do pais: a masa da empanada de millo. Aprende a facela paso a paso.   Consegue a empanada de millo perfecta Primeiro debes reunir estes ingredientes: 250 g. de
Consellos para que o cocido sempre quede perfecto! 10 Xan

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto!

10/01/2023 Receitas
Un dos pratos estrela da nosa terra merece o meco e a atención necesarias para que quede espectacular. Falamos, como non, do cocido galego, un clásico da nosa gastronomía non exento de segredos no que se refire á súa preparación. Porén, dende Pulpería Porta Cátering, con servicio en toda Galicia,
Que son os cachelos e como se preparan? 5 Mai

Que son os cachelos e como se preparan?

05/05/2022 Receitas
E o mesmo un cachelo que unha pataca cocida? Imos dar unha resposta á galega: depende. Seguro escoitaches falar dos cachelos, un acompañamento riquísimo e moi popular para moitos pratos de carne e peixe en Galicia. Pero, iso si, o significado que lle deas a “cachelo” vai depender moito da zona de
Trucos para facer uns bos callos 25 Xan

Trucos para facer uns bos callos

25/01/2022 Receitas
Coa chegada do inverno de las baixas temperaturas, o que más apetece nesta época do ano é desfrutar de típicos pratos quentes con culler. Se o que buscas é unha receita saborosa e rica en vitaminas, os callos serán una boa escolla. En Pulpería Porta Catering levamos moitos anos ofrecendo a os

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.