Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 4

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

 Como facer polbo á galega en casa de maneira fácil e rápida 20 Feb

Como facer polbo á galega en casa de maneira fácil e rápida

20/02/2025 Receitas

Quen non gozou dun bo prato de polbo á galega e pensou: "Oxalá puidese facelo en casa"? Pois hai algo que deberías saber e que che contamos neste artigo! Chegou o momento de que saibas que non é necesario ser un chef profesional nin dispoñer de ferramentas complicadas para preparalo. Cuns poucos ingredientes e seguindo os pasos adecuados, terás na túa mesa un prato tradicional digno de calquera polbeira galega. En Pulpería Porta Cátering, xa que somos especialistas en cátering a domicilio en Gal...

Ler máis

Polbo de calidade ao alcance de todos 6 Feb

Polbo de calidade ao alcance de todos

06/02/2025 Pulpería

En Pulpería Porta Cátering levamos trinta anos percorrendo toda Galicia para levar o auténtico sabor da nosa terra a cada recuncho. A nosa paixón pola boa comida, e en especial polo polbo, levounos a converternos nunha empresa de cátering de referencia en toda a comunidade. Neste artigo imos falar dunha das nosas grandes especialidades. E é que, como o noso propio nome indica, o polbo é un dos nosos pratos estrela. O seu sabor intenso e a súa textura única convérteno nun manxar que deleita a pa...

Ler máis

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta 23 Xan

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

23/01/2025 Carnes

Se buscas unha forma única de comezar o ano, nada mellor que gozar dun prato tradicional galego como a richada. Asegurámosvos que nunca defrauda! De feito, se confías nos expertos para a súa elaboración, dende Pulpería Porta, a túa polbería referencia na Estrada, confirmamos que vivirás unha experiencia gastronómica inesquecible, xa que estamos a falar dunha receita que destaca a calidade dos ingredientes e o sabor auténtico da nosa terra. Animádesvos a probalo a principios de ano? Despois do p...

Ler máis

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

13/01/2025 Pulpería

En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo...

Ler máis

Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas

En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear ...

Ler máis

¿Qué é "Ó espeto"? 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes

Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de ...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.