Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 4

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

¿Qué é "Ó espeto"? 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes

Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de ...

Ler máis

Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering

O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expe...

Ler máis

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería

O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente ...

Ler máis

Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering

Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorable...

Ler máis

 Curiosidades sobre o polbo galego 7 Out

Curiosidades sobre o polbo galego

07/10/2024 Pulpería

O polbo galego, máis que un prato típico, é unha verdadeira institución gastronómica na rexión. O seu sabor único, a súa textura firme e a súa versatilidade na cociña convertérono nun ícono culinario que traspasa fronteiras, como ben sabemos na nosa polbeira. Pero máis aló disto, este animal esconde unha infinidade de curiosidades. Queres coñecelas? En Polbeira Porta Cátering contámoschas! 10 datos interesantes sobre o polbo galego 1. Un cerebro privilexiado. O polbo é considerado o invertebrad...

Ler máis

Catering profesional para empresas con Pulpería Porta 16 Set

Catering profesional para empresas con Pulpería Porta

16/09/2024 Catering

Tes na túa axenda a organización dun evento empresarial en Galicia? Pois non fai falta que o digamos, pero aí imos: lembra que a calidade e a atención ao detalle son primordiais. E para que ambas as cousas estean á altura das expectativas, desde Pulpería Porta na Estrada poñémonos á túa disposición para que ofrezas aos asistentes ao evento o mellor catering e cos mellores bocados de Galicia. Como podes imaxinar, organizamos cáterings profesionais e especializámonos en ofrecer un servizo completo...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.