Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 3

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta 23 Xan

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

23/01/2025 Carnes

Se buscas unha forma única de comezar o ano, nada mellor que gozar dun prato tradicional galego como a richada. Asegurámosvos que nunca defrauda! De feito, se confías nos expertos para a súa elaboración, dende Pulpería Porta, a túa polbería referencia na Estrada, confirmamos que vivirás unha experiencia gastronómica inesquecible, xa que estamos a falar dunha receita que destaca a calidade dos ingredientes e o sabor auténtico da nosa terra. Animádesvos a probalo a principios de ano? Despois do p...

Ler máis

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

13/01/2025 Pulpería

En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo...

Ler máis

Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas

En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear ...

Ler máis

¿Qué é "Ó espeto"? 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes

Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de ...

Ler máis

Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering

O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expe...

Ler máis

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería

O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente ...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.