Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 2

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Polbo de calidade ao alcance de todos 6 Feb

Polbo de calidade ao alcance de todos

06/02/2025 Pulpería

En Pulpería Porta Cátering levamos trinta anos percorrendo toda Galicia para levar o auténtico sabor da nosa terra a cada recuncho. A nosa paixón pola boa comida, e en especial polo polbo, levounos a converternos nunha empresa de cátering de referencia en toda a comunidade. Neste artigo imos falar dunha das nosas grandes especialidades. E é que, como o noso propio nome indica, o polbo é un dos nosos pratos estrela. O seu sabor intenso e a súa textura única convérteno nun manxar que deleita a pa...

Ler máis

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta 23 Xan

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

23/01/2025 Carnes

Se buscas unha forma única de comezar o ano, nada mellor que gozar dun prato tradicional galego como a richada. Asegurámosvos que nunca defrauda! De feito, se confías nos expertos para a súa elaboración, dende Pulpería Porta, a túa polbería referencia na Estrada, confirmamos que vivirás unha experiencia gastronómica inesquecible, xa que estamos a falar dunha receita que destaca a calidade dos ingredientes e o sabor auténtico da nosa terra. Animádesvos a probalo a principios de ano? Despois do p...

Ler máis

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

13/01/2025 Pulpería

En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo...

Ler máis

Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas

En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear ...

Ler máis

¿Qué é "Ó espeto"? 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes

Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de ...

Ler máis

Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering

O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expe...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.