20 Mar O segredo dunha boa carne á parrilla 20/03/2019 Carnes Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta. É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar. Como elixir un... Ler máis
4 Mar Como facer boas brasas? 04/03/2019 Carnes Unha das especialidades do equipo de Pulpería Porta Catering é cociñar carnes á prancha, utilizando produtos e materiais de mellor calidade e mantendo a esencia da cociña tradicional. Grazas á nosa experiencia de máis de 20 anos no sector, elaboramos cada unha das nosas preparacións respectando todos os tempos de cocción, que varían segundo o tamaño da carne, o anaco de carne, o animal do que procede a carne, etc. para obter o mellor resultado. Independentemente das características da carne, o... Ler máis
18 Feb Restauración especial para vodas 18/02/2019 Restauración Os compoñentes do equipo de Catering Pulpería Porta están especializados en realizar todo tipo de restauración para calquera ocasión; festas, romarías, grandes celebracións... Non podías perder un catering especialmente deseñado para un día tan importante como o día da túa voda. Cada día xorden novas tendencias no mundo da planificación de vodas. Actualmente, non todas as vodas buscan un menú elaborado cunha gama complexa de alimentos, pero cada vez son máis as parellas que buscan un banquete m... Ler máis
5 Feb Chorizo criollo 05/02/2019 Carnes En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector. Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa... Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito. Podemos escoller entre churrasco de porco, churr... Ler máis
14 Xan Carne á prancha 14/01/2019 Carnes En Pulpería Porta Catering elaboramos carnes á prancha e cada vez son máis demandadas polos nosos clientes. Temos máis de 20 anos de experiencia no mundo da restauración, ofrecendo aos nosos clientes os mellores servizos con carnes locais e viños de calidade para o seu acompañamento. Hai varios pasos que seguimos para que a nosa carne á brasa sexa deliciosa, logrando un exquisito sabor á parrilla. Á hora de cociñar, os materiais que empregamos tamén inflúen e en Pulpería Porta Catering temos os... Ler máis
2 Xan Patacas cocidas ao estilo 'á feira' 02/01/2019 Receitas Galicia é recoñecida, entre outras cousas, pola súa gastronomía. As patacas cocidas galegas, famosas polo seu distinguido sabor e textura, son unha das guarnicións máis comúns nos pratos que preparamos no catering Pulpería Porta Catering. É común que as patacas cocidas, en Galicia, se cociñen e se serven coa pel. Coñécense como "cachelos" e son un dos acompañantes favoritos dunha gran variedade de pratos, como cocido, carnes cocidas e asadas, polbo... En Pulpería Porta Catering variamos a pres... Ler máis