Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 23

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

O pan de bola 17 Dec

O pan de bola

17/12/2018 Receitas

O pan de bola sempre foi un alimento cualificado con distincións de excelencia na comunidade galega, pola súa produción artesanal e tradición á hora de acompañar as comidas con este exquisito produto. A burbuxa ten unha relación superficie-volume maior que a da burbuxa. Isto significa que para o mesmo volume ou masa de pan, o pan ten máis superficie, é dicir, máis codia. E é na codia de pan onde se concentra, en cantidades ata oito veces maiores que na miga, a pronil-lisina, un composto antiox...

Ler máis

Café de pota 7 Dec

Café de pota

07/12/2018 Receitas

Actualmente as potas de porcelana empregadas durante anos para facer café substituíronse por cafeteiras e máquinas de última tecnoloxía e perdéronse as formas tradicionais de preparalo. As culleres de madeira substituíronse por utensilios de metal ou plástico e as potas de hoxe en día non teñen nada que ver con aqueles nos que se prepararon os mellores cafés. O café de pota xigante é o xeito primitivo de preparar o café. Herdouse de xeración en xeración e ata o día de hoxe aínda se fai nalgunha...

Ler máis

Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica 21 Nov

Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica

21/11/2018 Pulpería

¿Sabías que un dos aspectos máis discutidos de calquera tipo de evento é o servizo de catering? Un dos servizos aos que máis atención se presta e que máis recordará é o que ofrece o menú do evento. Por iso hoxe en día a restauración é un elemento moi importante na organización de calquera evento e máis se se trata dunha feira gastronómica, onde a comida é o verdadeiro protagonista. É tan fundamental que pode ser o detonante do éxito ou fracaso dese día que agarda tanto tempo. Vantaxes da contr...

Ler máis

A carne tradicional ó caldeiro 5 Nov

A carne tradicional ó caldeiro

05/11/2018 Carnes

A carne ó caldeiro é unha das receitas máis populares de Galicia e agora que chegan os días de choiva e frío, é aínda máis desexable comer este delicioso prato. Aínda así, en Pulpería Porta Catering sabemos que che gusta este prato xa sexa verán ou inverno, por iso é un dos nosos elementos esenciais en calquera festa, romaría ou evento. Por iso, non queremos deixar pasar a oportunidade de contarvos todos os detalles dun dos pratos galegos que traspasa fronteiras. A carne, a estrela do prato. ...

Ler máis

Cocido galego 19 Out

Cocido galego

19/10/2018 Carnes

En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes. Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo. O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na recei...

Ler máis

Costela de tenreira 'O Espeto' 3 Out

Costela de tenreira 'O Espeto'

03/10/2018 Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'. Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre. Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza. A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.