Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020
  1. Carnes

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis?

Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas da tradición galega, dende o cariño e o coidado, conseguindo unha exquisita combinación de sabores.

Tanto na nosa tenda de comestibles como no servizo de catering que ofrecemos en Galicia empregamos a tenreira para varios preparados, empregando os cortes máis demandados polos nosos hóspedes. ¿Queres saber cales son?

Lombo, tapilla, solombo, ribeye, redondo, costela, cola, saia, picaña... ¿Que partes da tenreira empregamos na Pulpería Porta Catering?

Costela

¿A quen non lle gusta un bo bisté á prancha? En Pulpería Porta Catering, un dos nosos pratos estrela é o filete de tenreira á prancha. Unha excelente combinación do sabor da carne xunto con ese peculiar toque que as brasas aportan a calquera comida.

O equipo culinario da nosa tenda coñece perfectamente todos os segredos para facer brasas excelentes, así como a distancia á que debe colocarse a carne e o tempo que debe pasar.

Saia

A saia de tenreira é o ingrediente máis importante nun bo prato de carne ó caldeiro. Tradición e sabor, todo nun.

En Pulpería Porta Catering preparamos este prato tan buscado cunha receita tradicional e coa axuda de expertos cociñeiros que conseguen realzar o exquisito sabor que xa ten esta apreciada zona de tenreira.

Cun punto de dureza exacto, poderás notar a peculiar textura deste anaco de carne acompañado de patacas cocidas e aderezado cun toque de pementón.

Croca

¿Eres máis de patacas fritidas ou cocidas? A richada é un prato galego que combina perfectamente con ambas guarnicións, xa que o seu ingrediente principal é a croca de tenreira.

Allo, cebola, viño branco, pemento, pementón ... ¿Cales serán os outros ingredientes deste saboroso prato?

Atrévete a probar a receita de carne richada que elaboramos en Pulpería Porta Catering, o teu padal quedará agradablemente satisfeito e seguramente quererás repetir.

¿Queres probar algunha das nosas preparacións con tenreira?

Churrasco, costela, croca, saia... Hai varias partes da tenreira que empregamos para os nosos pratos, coidadosamente seleccionadas para dar a cada preparación un sabor indescritible.

Contrata o noso servizo de catering en Galicia ou achégate a nosa tenda e saborea o sabor de todos os nosos pratos.

Noticias relacionadas
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego?

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade
Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021
Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>