Cocido galego 19/10/2018 En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes. Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo c... ler máis
Costela de tenreira 'O Espeto' 03/10/2018 En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'. Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre. Hai moitas técnicas... ler máis
Carne richada 09/07/2018 En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña... ler máis
Churrasco á prancha, un auténtico manxar 29/06/2018 O churrasco é un dos maiores praceres gastronómicos da comunidade galega. Este anaco de porco ou tenreira é un dos máis cobizados e exquisitos, e a súa popularidade é tal que non pode faltar en ningunha celebración estival, sempre que haxa unha boa parrilla preto.O churrasco á prancha é rico, sen exceso de graxa e cont... ler máis