Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Carnes - Páxina 3

Como facer boas brasas? 4 Mar

Como facer boas brasas?

04/03/2019

Unha das especialidades do equipo de Pulpería Porta Catering é cociñar carnes á prancha, utilizando produtos e materiais de mellor calidade e mantendo a esencia da cociña tradicional. Grazas á nosa experiencia de máis de 20 anos no sector, elaboramos cada unha das nosas preparacións respectando todos os tempos de cocción, que varían segundo o tamaño da carne, o anaco de carne, o animal do que procede a carne, etc. para obter o mellor resultado. Independentemente das características da carne, o...

Ler máis

Chorizo criollo 5 Feb

Chorizo criollo

05/02/2019

En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector. Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa... Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito. Podemos escoller entre churrasco de porco, churr...

Ler máis

Carne á prancha 14 Xan

Carne á prancha

14/01/2019

En Pulpería Porta Catering elaboramos carnes á prancha e cada vez son máis demandadas polos nosos clientes. Temos máis de 20 anos de experiencia no mundo da restauración, ofrecendo aos nosos clientes os mellores servizos con carnes locais e viños de calidade para o seu acompañamento. Hai varios pasos que seguimos para que a nosa carne á brasa sexa deliciosa, logrando un exquisito sabor á parrilla. Á hora de cociñar, os materiais que empregamos tamén inflúen e en Pulpería Porta Catering temos os...

Ler máis

A carne tradicional ó caldeiro 5 Nov

A carne tradicional ó caldeiro

05/11/2018

A carne ó caldeiro é unha das receitas máis populares de Galicia e agora que chegan os días de choiva e frío, é aínda máis desexable comer este delicioso prato. Aínda así, en Pulpería Porta Catering sabemos que che gusta este prato xa sexa verán ou inverno, por iso é un dos nosos elementos esenciais en calquera festa, romaría ou evento. Por iso, non queremos deixar pasar a oportunidade de contarvos todos os detalles dun dos pratos galegos que traspasa fronteiras. A carne, a estrela do prato. ...

Ler máis

Cocido galego 19 Out

Cocido galego

19/10/2018

En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes. Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo. O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na recei...

Ler máis

Costela de tenreira 'O Espeto' 3 Out

Costela de tenreira 'O Espeto'

03/10/2018

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'. Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre. Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza. A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.