Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

O segredo dunha boa carne á parrilla

20/03/2019 · Carnes

Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta.

É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar.

Como elixir unha carne de calidade para a parrilla?

O máis importante á hora de mercar a carne que imos preparar naparrilla é asegurarnos de que escollemos unha carne de calidade, asegurarnos de que coa parrilla melloraremos aínda máis o seu sabor.

É aconsellable mercar a nosa carne nun lugar de confianza, do que temos boas referencias, propias ou doutras persoas de confianza.

En Pulpería Porta Catering só traballamos con carnes do país da mellor calidade.

Como cortar a carne á parrilla?

O tipo de corte da carne inflúe no tempo de cocción, polo que, dependendo de como sexa a nosa peza, debemos ser máis ou menos conscientes do tempo que leva na prancha.

Os cociñeiros de Pulpería Porta Catering recomendan que evite cortes moi finos, preferentemente escollendo anacos de carne grosos para aproveitar a suculentidade da carne e evitar a cocción excesiva.

O segredo dunha boa carne á parrilla - Imagen 1

A importancia de aderezar a carne

Para preparar carnes á parrilla, o adobo máis común consiste en ourego, cebola, auga, pementa vermella, allo, aceite, sal e vinagre. Canto máis tempo se deixe condimentar a carne, terá un sabor a adobo máis forte e o sabor da carne camuflarase.

Para decidir canto tempo teremos a nosa carne en adobo, antes de comezar a organizar a nosa churrascada, debemos preguntarlles aos nosos clientes os seus gustos. Así o facemos en Pulpería Porta Catering, adaptándonos aos gustos de cada cliente.

Cal é o erro máis común cando se prepara a carne á parrilla?

O erro máis común na preparación de carne á prancha é premelo durante a cocción.

Preparando a carne deste xeito, só conseguiremos que perda o seu sabor e que se queimen varias áreas da carne, xa que os xugos caen sobre as brasas xerando unha chama que estropea o anaco de carne.

Proba as carnes á prancha na Pulpería Porta Catering

Ponte en contacto connosco e encargarémonos de preparar a carne á brasa do xeito que máis che guste.

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>