Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

O segredo dunha boa carne á parrilla

Publicado: 20 de marzo de 2019, 17:00
  1. Carnes
O segredo dunha boa carne á parrilla

Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta.

É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar.

Como elixir unha carne de calidade para a parrilla?

O máis importante á hora de mercar a carne que imos preparar naparrilla é asegurarnos de que escollemos unha carne de calidade, asegurarnos de que coa parrilla melloraremos aínda máis o seu sabor.

É aconsellable mercar a nosa carne nun lugar de confianza, do que temos boas referencias, propias ou doutras persoas de confianza.

En Pulpería Porta Catering só traballamos con carnes do país da mellor calidade.

Como cortar a carne á parrilla?

O tipo de corte da carne inflúe no tempo de cocción, polo que, dependendo de como sexa a nosa peza, debemos ser máis ou menos conscientes do tempo que leva na prancha.

Os cociñeiros de Pulpería Porta Catering recomendan que evite cortes moi finos, preferentemente escollendo anacos de carne grosos para aproveitar a suculentidade da carne e evitar a cocción excesiva.

O segredo dunha boa carne á parrilla - Imagen 1

A importancia de aderezar a carne

Para preparar carnes á parrilla, o adobo máis común consiste en ourego, cebola, auga, pementa vermella, allo, aceite, sal e vinagre. Canto máis tempo se deixe condimentar a carne, terá un sabor a adobo máis forte e o sabor da carne camuflarase.

Para decidir canto tempo teremos a nosa carne en adobo, antes de comezar a organizar a nosa churrascada, debemos preguntarlles aos nosos clientes os seus gustos. Así o facemos en Pulpería Porta Catering, adaptándonos aos gustos de cada cliente.

Cal é o erro máis común cando se prepara a carne á parrilla?

O erro máis común na preparación de carne á prancha é premelo durante a cocción.

Preparando a carne deste xeito, só conseguiremos que perda o seu sabor e que se queimen varias áreas da carne, xa que os xugos caen sobre as brasas xerando unha chama que estropea o anaco de carne.

Proba as carnes á prancha na Pulpería Porta Catering

Ponte en contacto connosco e encargarémonos de preparar a carne á brasa do xeito que máis che guste.

Noticias relacionadas

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023 Carnes
A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto? 11 Xul

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022 Carnes
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego? 25 Nov

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021 Carnes
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa 12 Xul

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021 Carnes
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.