Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Viños perfectos para acompañar as carnes

17/04/2019
  1. Carnes

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración.

Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade.

Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado.

Os membros do noso equipo aconsellaranlle cal é o viño máis adecuado para acompañar o seu prato favorito.

Con que viño acompaño a miña comida en Pulpería Porta Catering?

En Pulpería Porta Catering temos unha gran variedade de pratos con carne de porco, tenreira, polbo, callos, cocido... Grazas á nosa ampla experiencia no mundo da comida, indicarémosche que viño se adapta mellor a cada prato.

  • Se eliximos comer un bo prato de polbo, non podemos esquecer pedir un bo vaso de viño branco. O viño máis popular para consumir mentres probas un polbo é o Albariño. Con esta combinación atoparase inmerso na gastronomía galega, xa que é unha das máis habituais.
  • Se o que queremos é probar a especialidade de Pulpería Porta Catering en carnes asadas, a elección do viño variará segundo se trate de porco ou de tenreira. Se imos degustar carne de porco á prancha, a nosa recomendación é maridala cun viño rosado. Se, por outra banda, a nosa elección é a carne asada, podemos combinala cun bo viño tinto para mellorar o seu sabor.
  • Cando o que máis queremos é degustar un bo prato de callos ou un cocido tradicional galego, non podemos deixar pasar a oportunidade de casalo cun viño tinto da mellor calidade, como un bo Mencía.

Viños perfectos para acompañar as carnes - Imagen 2

Degusta os mellores viños galegos na Pulpería Porta Catering

Solicite os servizos de restauración que ofrecemos en toda Galicia, comprometémonos a adaptarnos a cada un dos nosos hóspedes, servindo os nosos pratos acompañados dos mellores viños do país, asegurándose de que casen con cada un deles.

Noticias relacionadas
Que non pode faltar nun bo cocido galego?

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade
Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021
Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de
Coñeces os cortes da tenreira?

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020
A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos:

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>