Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Viños perfectos para acompañar as carnes

Publicado: 17 de abril de 2019, 09:00
  1. Carnes
Viños perfectos para acompañar as carnes

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración.

Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade.

Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado.

Os membros do noso equipo aconsellaranlle cal é o viño máis adecuado para acompañar o seu prato favorito.

Con que viño acompaño a miña comida en Pulpería Porta Catering?

En Pulpería Porta Catering temos unha gran variedade de pratos con carne de porco, tenreira, polbo, callos, cocido... Grazas á nosa ampla experiencia no mundo da comida, indicarémosche que viño se adapta mellor a cada prato.

  • Se eliximos comer un bo prato de polbo, non podemos esquecer pedir un bo vaso de viño branco. O viño máis popular para consumir mentres probas un polbo é o Albariño. Con esta combinación atoparase inmerso na gastronomía galega, xa que é unha das máis habituais.
  • Se o que queremos é probar a especialidade de Pulpería Porta Catering en carnes asadas, a elección do viño variará segundo se trate de porco ou de tenreira. Se imos degustar carne de porco á prancha, a nosa recomendación é maridala cun viño rosado. Se, por outra banda, a nosa elección é a carne asada, podemos combinala cun bo viño tinto para mellorar o seu sabor.
  • Cando o que máis queremos é degustar un bo prato de callos ou un cocido tradicional galego, non podemos deixar pasar a oportunidade de casalo cun viño tinto da mellor calidade, como un bo Mencía.

Viños perfectos para acompañar as carnes - Imagen 2

Degusta os mellores viños galegos na Pulpería Porta Catering

Solicite os servizos de restauración que ofrecemos en toda Galicia, comprometémonos a adaptarnos a cada un dos nosos hóspedes, servindo os nosos pratos acompañados dos mellores viños do país, asegurándose de que casen con cada un deles.

Noticias relacionadas

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023 Carnes
A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto? 11 Xul

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022 Carnes
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego? 25 Nov

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021 Carnes
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa 12 Xul

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021 Carnes
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.