Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Carnes - Páxina 2

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa 12 Xul

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021

Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade de pratos da gastronomía galega como é o churrasco á brasa. Se queres contar con este suculento manxar nalgún tipo de celebración ou evento, recorda que en Pulpería Porta dispoñemos dun servizo de cat...

Ler máis

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego 8 Feb

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021

Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de ingredientes necesarios para facer a receita perfecta son poucos. Dende Pulpería Porta Catering dámosche todos os detalles para que poidas cociñar esta receita tradicional de Galicia para a túa familia...

Ler máis

Coñeces os cortes da tenreira? 23 Set

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ...

Ler máis

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración 17 Set

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración

17/09/2019

Entre as variedades de carne que temos en Pulpería Porta Catering, unha das máis demandadas é a de cordeiro. Os nosos chefs profesionais teñen unha técnica especial para preparar carne de cordeiro, mellorando aínda máis o peculiar sabor desta carne. Axudámosche a sorprender aos teus convidados con pratos de cordeiro espectaculares. Esta carne é a base de moitos pratos rexionais e a preparación máis típica do cordeiro á prancha, logrando o recoñecido prato de 'carneiro ou espeto', unha das festa...

Ler máis

Viños perfectos para acompañar as carnes 17 Abr

Viños perfectos para acompañar as carnes

17/04/2019

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración. Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade. Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado. Os membros do noso equipo aconsel...

Ler máis

O segredo dunha boa carne á parrilla 20 Mar

O segredo dunha boa carne á parrilla

20/03/2019

Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta. É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar. Como elixir un...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.