Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Carnes - Páxina 2

Coñeces os cortes da tenreira? 23 Set

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ...

Ler máis

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración 17 Set

Cordeiro, a carne perfecta para unha celebración

17/09/2019

Entre as variedades de carne que temos en Pulpería Porta Catering, unha das máis demandadas é a de cordeiro. Os nosos chefs profesionais teñen unha técnica especial para preparar carne de cordeiro, mellorando aínda máis o peculiar sabor desta carne. Axudámosche a sorprender aos teus convidados con pratos de cordeiro espectaculares. Esta carne é a base de moitos pratos rexionais e a preparación máis típica do cordeiro á prancha, logrando o recoñecido prato de 'carneiro ou espeto', unha das festa...

Ler máis

Viños perfectos para acompañar as carnes 17 Abr

Viños perfectos para acompañar as carnes

17/04/2019

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración. Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade. Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado. Os membros do noso equipo aconsel...

Ler máis

O segredo dunha boa carne á parrilla 20 Mar

O segredo dunha boa carne á parrilla

20/03/2019

Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta. É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar. Como elixir un...

Ler máis

Como facer boas brasas? 4 Mar

Como facer boas brasas?

04/03/2019

Unha das especialidades do equipo de Pulpería Porta Catering é cociñar carnes á prancha, utilizando produtos e materiais de mellor calidade e mantendo a esencia da cociña tradicional. Grazas á nosa experiencia de máis de 20 anos no sector, elaboramos cada unha das nosas preparacións respectando todos os tempos de cocción, que varían segundo o tamaño da carne, o anaco de carne, o animal do que procede a carne, etc. para obter o mellor resultado. Independentemente das características da carne, o...

Ler máis

Chorizo criollo 5 Feb

Chorizo criollo

05/02/2019

En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector. Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa... Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito. Podemos escoller entre churrasco de porco, churr...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.