15 Out Receitas innovadoras con polbo galego 15/10/2020 Pulpería O polbo das augas galegas ten un sabor único e unha textura inconfundible que lle dá un toque distintivo a calquera preparación culinaria na que se use. A gran aceptación e a crecente demanda deste alimento fixo que hoxe en día haxa moitas recetas que o usan como ingrediente principal. Hoxe en día é posible atopar unha gran variedade de receitas culinarias nas que se emprega polbo galego, dende as máis clásicas como o polbo á feira ata as elaboracións de vangarda propias de grandes profesionais... Ler máis
23 Set Coñeces os cortes da tenreira? 23/09/2020 Carnes A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ... Ler máis
14 Set Pratos de culler da tradición galega 14/09/2020 Receitas Achégase o final do verán, pero, aínda que as temperaturas xa non son tan altas e os días son máis curtos, en Galicia calquera evento celébrase cunha boa comida, independentemente da época do ano na que nos atopemos. Aínda que as tradicións non cambian ao longo do ano, o que soe variar é o menú escollido para a celebración, sendo os pratos de culler a mellor opción para as celebracións que teñen lugar nos días fríos. En Pulpería Porta Catering temos unha ampla experiencia na cociña e somos esp... Ler máis
23 Xul Churrasco e polbo á feira, os pratos máis populares do verán 23/07/2020 Receitas O verán é o momento por excelencia para as reunións de familiares e amigos. Reunirnos para xantar ou cear é unha das tradicións máis famosas de Galicia, a mesa despois da cea dura ata a madrugada, tanto para xantar como para cear. As agradables charlas, risas e reencontros combínanse cos pratos máis típicos das festas galegas, unha boa tapa de polbo á feira e un bo prato de churrasco, ambos elaborados do xeito máis tradicional para realzar o sabor de cada produto. ¿Como cociñas un bo bisté á p... Ler máis
9 Xul A restauración para as comuñóns, a mellor opción para a nova normalidade 09/07/2020 Restauración Despois de pasar por un dos momentos máis estraños do mundo, a crise sanitaria causada pola COVID-19, a "nova normalidade" non é para nada o que estabamos afeitos antes desta pandemia. O uso obrigatorio dunha mascarilla, o distanciamento social, a redución de capacidade nos locais... Son novas regras ás que aínda non nos acostumamos. Pulpería Porta Catering somos un catering en Galicia cun equipo culinario cargado de experiencia, pero coa mesma emoción que o primeiro día. ¿Por que escoller o c... Ler máis
23 Xuñ Todos os segredos do polbo á feira 23/06/2020 Receitas Pulpería Porta Catering ofrece un servizo de restauración no que se pode degustar o sabor dos pratos máis tradicionais e famosos da cociña galega. Ademais, movémonos coa nosa carpa de pulpeira polas diferentes feiras e peregrinacións galegas para facer posible que máis comensais deleiten o seu padal cos nosos pratos. Como non é de estrañar, o prato por excelencia do noso servizo de restauración e o prato estrela da nosa carpa é o famoso prato de polbo á feira. ¿Como se prepara o polbo á feira?... Ler máis