Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Trucos para facer uns bos callos

Publicado: 25 de xaneiro de 2022, 10:27
  1. Receitas
Trucos para facer uns bos callos

Coa chegada do inverno de las baixas temperaturas, o que más apetece nesta época do ano é desfrutar de típicos pratos quentes con culler. Se o que buscas é unha receita saborosa e rica en vitaminas, os callos serán una boa escolla.

En Pulpería Porta Catering levamos moitos anos ofrecendo a os nosos clientes unha gran variedade de pratos típicos da gastronomía galega como son o polbo a feira, churrasco e, como non podía ser de outro xeito, callos.

Se quere desfrutar de calquera das nosas receitas en calquera lugar, en Pulpería Porta Catering estamos especializados na organización de grandes eventos, por iso, contamos con todo o necesario como mesas, cadeiras, manteis e menaxe que se precise.

Como facer uns bos callos á galega?

En Galicia gozamos dunha gastronomía moi ampla e rica envexada por moitos. En Pulpería Porta Catering sabémolo ben, por iso traémoslle uns trucos para que poida preparar uns bos callos ós seus amigos/as e familiares.

Empregar bos ingredientes

O segredo de case calquera receita é contar cuns bos ingredientes. A nosa privilexiada situación fai que en Galicia dispoñamos dunha gran variedade de alimentos cultivados na nosa terra e cun gran sabor, o que fará os nosos pratos saían deliciosos.

Tempo de preparación

Os callos non son unha receita que se leve a cabo en pouco tempo. Se quere preparar os callos da mellor maneira non pode ter presa. É importante respectar o tempo que se precisa para cociñar todos os ingredientes, así conseguiremos un prato de gran sabor.

En Pulpería Porta Catering levamos a cabo a nosa receita de callos da forma tradicional, empregando os mellores ingredientes. Se vai celebrar un evento e quere que todos os seus convidados desfruten da mellor comida non dubide en poñerte en contacto con nós.

Os garavanzos a remollo

Para poder conseguir o máximo potencial dos callos á galega e importante que os garavanzos estén ben hidratados. Para isto, o máis recomendable le deixalos a remollo dun día para outro, un mínimo de 8 horas para que se rehidraten de forma correcta.

Unha das grandes peculiaridades dos callos é que permite experimentar e engadir novos ingredientes a gusto do cociñeiro ou cociñeira.

Especialistas en catering para grandes eventos

Se ten pensado facer algún tipo de evento ou comida, deixe que en Pulpería Porta Catering nos ocupemos de todo. Estamos especializados na organización integral de eventos, contamos con todo o material necesario para facer que desfrute vostede e os seus convidados.

Contamos cunha ampla carta na que poderá atopar pratos típicos da gastronomía galega como o polbo á feira, os callos e churrasco entre moitos outros.

Póñase en contacto con Pulpería Porta Catering e solicite os nosos servizos, desprazámonos por toda Galicia para facerlle chegar os mellores pratos alí onde vostede solicite.

Noticias relacionadas

Como facer a masa de empanada de millo? 24 Xan

Como facer a masa de empanada de millo?

24/01/2023 Receitas
Dende Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, hoxe desvelamos un dos segredos mellor gardados das empanadas máis ricas do pais: a masa da empanada de millo. Aprende a facela paso a paso.   Consegue a empanada de millo perfecta Primeiro debes reunir estes ingredientes: 250 g. de
Consellos para que o cocido sempre quede perfecto! 10 Xan

Consellos para que o cocido sempre quede perfecto!

10/01/2023 Receitas
Un dos pratos estrela da nosa terra merece o meco e a atención necesarias para que quede espectacular. Falamos, como non, do cocido galego, un clásico da nosa gastronomía non exento de segredos no que se refire á súa preparación. Porén, dende Pulpería Porta Cátering, con servicio en toda Galicia,
Que son os cachelos e como se preparan? 5 Mai

Que son os cachelos e como se preparan?

05/05/2022 Receitas
E o mesmo un cachelo que unha pataca cocida? Imos dar unha resposta á galega: depende. Seguro escoitaches falar dos cachelos, un acompañamento riquísimo e moi popular para moitos pratos de carne e peixe en Galicia. Pero, iso si, o significado que lle deas a “cachelo” vai depender moito da zona de
É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto 8 Nov

É momento de cocido: trucos para que sempre quede perfecto

08/11/2021 Receitas
¿Ten ganas de facer un bo cocido galego, pero sempre atopa erros no resultado final? Se vostede é desas persoas que busca un resultado perfecto para o seu cocido, non dubide en seguir os consellos dun equipo de profesionais do sector, o equipo de Pulpería Porta.  A nosa empresa de catering

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.