Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 5

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Os mellores entremeses para despedir o ano! 20 Dec

Os mellores entremeses para despedir o ano!

20/12/2022 Catering

O Nadal é unha das épocas máis bonitas do ano, amada por moitos e tamén odiada por outros. Estes días caracterízanse polos reencontros con familiares e amigos, o tempo de lecer, os agasallos e, por suposto, as comidas e ceas abundantes. Son varias as datas sinaladas nestas semanas nas que nos pasamos horas, horas e horas na cociña. Por culpa disto, ás veces o cansazo non nos permite gozar como cómpre. Por esta razón, desde Pulpería Porta Catering queremos aforrarlle traballo e animarlle a que a...

Ler máis

Sobremesas máis típicas de Galicia 16 Dec

Sobremesas máis típicas de Galicia

16/12/2022 Sobremesas

Unha boa comida non está completa se non se goza dunha boa sobremesa. En Galicia as sobremesas poden estenderse moito e non é para menos, xa que gozamos dunha gastronomía que convida a quedarse un pouquiño máis.    Degusta as mellores sobremesas en Pulpería Porta En Pulpería Porta levamos dende 1995 traballando para que sempre goces do mellor servizo de comidas e iso implica, por suposto, as sobremesas. Queres saber cales son as máis típicas? Segue lendo para sabelo! Torta de Santiago  ...

Ler máis

Pratos máis típicos do Nadal galego 13 Dec

Pratos máis típicos do Nadal galego

13/12/2022 Catering

En Galicia, xa se sabe, todas as festas que xiran a carón da gastronomía son sagradas. E por suposto que o Nadal non ía ser una excepción: unha festividade que en terras galegas ten o seu propio sabor. Dende Pulpería Porta Catering queremos renderlle homenaxe a unha das épocas máis entrañables do ano facendo un repaso deses pratos únicos, protagonistas indiscutible da nosa mesa, que non deben faltar nestas datas tan sinaladas.   O marisco Por suposto, non falaríamos dun Nadal galego sen ter e...

Ler máis

Canto tempo ten que cocer un polbo? 9 Nov

Canto tempo ten que cocer un polbo?

09/11/2022 Pulpería

O tempo de cocción exacto é un dos segredos mellor gardados da gastronomía galega co seu afamadísimo polbo a feira. Unha das nosas receitas estrela en Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, que hoxe queremos compartir contigo. Toma lapis e papel e prepárate para descubrir un dos modos de elaboración dun prato único e cheo de todo o sabor da tradición. O polbo cociñado en tixola Se non temos a man unha pota de cocción rápida, a opción máis recomendable, quizais che sorprenda sab...

Ler máis

O cocido galego: prato principal no inverno 26 Out

O cocido galego: prato principal no inverno

26/10/2022 Cocido galego

especial que diferenza este manxar doutras modalidades no resto de países. E é que o sabor do cocido tradicional galego é xa toda unha institución coa que moitos comensais, ano tras ano durante o inverno e en particular no entroido, renden homenaxe ás delicias de Galicia. En Pulpería Porta, o teu catering a domicilio para toda Galicia somos abandeirados deste sabor do noso: famosos pola nosa preparación do cocido tradicional galego, servímolo para calquera recuncho de Galicia a domicilio. Desc...

Ler máis

Sabores máis típicos das empanadas galegas 13 Out

Sabores máis típicos das empanadas galegas

13/10/2022 Restauración

Variada, insólita e deliciosa. Así é a gastronomía galega e por iso os seus segredos esténdense a miúdo moito máis alá das nosas fronteiras. E se hai un produto típico de Galicia afamado son as empanadas: cunha gama de sabores doces e salgados que merecen un capítulo aparte. Crémolo así en Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, onde non podíamos menos que dedicarlle un espazo a este manxar galego que non falta en ningún xuntoiro de xeración en xeración. As empanadas tradicionais...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.