Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Publicado: 06 de marzo de 2020, 10:00
  1. Pulpería
Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega.

En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega.

En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempre son eles os que veñen a degustar o sabor dos nosos pratos. Costela, churrasco, carne ó caldeiro, callos, cocidos, richada... E por suposto, o tan apreciado como saboroso pulpo á feira.

Aínda que este polbo, tan típico de Galicia, é unha das nosas especialidades, hai moitos pratos de culler que preparamos nas nosas cociñas para que todos os nosos hóspedes poidan gozar do sabor da tradición galega.

¿Cales son os pratos máis populares no inverno?

Callos

Moitos amantes dos callos probaron a nosa receita este inverno, tanto na nosa caseta como no servizo de catering que ofrecemos en toda Galicia. Garavanzos, chourizo, pata de tenreira, touciño... Todos estes ingredientes, e todos aqueles que se queren engadir aos adultos, culminados cos condimentos específicos deste prato. Non hai sabor comparable ao dun bo prato de callos.

Cocido

Grazas á ampla experiencia na cociña de todos os que formamos o equipo de Pulpería Porta Catering, preparamos o prato de cocido moi solicitado con produtos da nosa terra e cunha coidada técnica para realzar o sabor de cada ingrediente. Patacas, verduras, garavanzos, chourizo, polo, grelos ...

Foron moitos os que este inverno quentaron o corpo probando un dos nosos exquisitos pratos de cocido.

Polbo

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época? - Imagen 1

Non importa en que época do ano nos atopemos ou sexa cal sexa a temperatura exterior que esteamos, en Galicia un bo prato de polbo sempre ten unha boa acollida. Ademais, en Pulpería Porta Catering  preparamos todos os nosos pratos con produtos de calidade, polo que traballamos co polbo da nosa propia ría, marcando a diferenza de sabor e textura.

Goza do sabor de cada prato con Pulpería Porta Catering 

Foron moitos os que ao longo desta tempada de frío probaron o sabor das nosas especialidades, quentando o corpo e deixando un bo sabor de boca, pero esta estación está rematando e achegámonos á primavera... Cales serán os pratos estrela desta nova estación?

Achégate á tenda do noso supermercado ou contrata o noso servizo de restauración e comproba por ti, seguramente quererás probar de novo o sabor dos nosos pratos.

Noticias relacionadas

Que diferenza hai entre polbo a feira e polbo á galega? 22 Abr

Que diferenza hai entre polbo a feira e polbo á galega?

22/04/2025 Pulpería
O polbo é un dos grandes protagonistas da gastronomía galega, pero a miúdo xorde a dúbida: que diferenza hai entre o polbo a feira e o polbo á galega? Non son poucas as persoas que dan por sentado que se trata do mesmo, e logo sorpréndense cando os especialistas dicímoslles que existen determinados
Como é a captura do polbo? 8 Abr

Como é a captura do polbo?

08/04/2025 Pulpería
Se algunha vez desfrutaches dun bo polbo á feira, o que chegou ao teu prato non é só gastronomía, senón o resultado dunha tradición mariñeira que se mantén viva en Galicia durante xeracións. A captura do polbo nestas augas non é só pesca: é unha fusión de coñecemento, paciencia e respecto polo mar
Polbo de calidade ao alcance de todos 6 Feb

Polbo de calidade ao alcance de todos

06/02/2025 Pulpería
En Pulpería Porta Cátering levamos trinta anos percorrendo toda Galicia para levar o auténtico sabor da nosa terra a cada recuncho. A nosa paixón pola boa comida, e en especial polo polbo, levounos a converternos nunha empresa de cátering de referencia en toda a comunidade. Neste artigo imos falar
A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

13/01/2025 Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.