Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

06/03/2020
  1. Pulpería

Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega.

En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega.

En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempre son eles os que veñen a degustar o sabor dos nosos pratos. Costela, churrasco, carne ó caldeiro, callos, cocidos, richada... E por suposto, o tan apreciado como saboroso pulpo á feira.

Aínda que este polbo, tan típico de Galicia, é unha das nosas especialidades, hai moitos pratos de culler que preparamos nas nosas cociñas para que todos os nosos hóspedes poidan gozar do sabor da tradición galega.

¿Cales son os pratos máis populares no inverno?

Callos

Moitos amantes dos callos probaron a nosa receita este inverno, tanto na nosa caseta como no servizo de catering que ofrecemos en toda Galicia. Garavanzos, chourizo, pata de tenreira, touciño... Todos estes ingredientes, e todos aqueles que se queren engadir aos adultos, culminados cos condimentos específicos deste prato. Non hai sabor comparable ao dun bo prato de callos.

Cocido

Grazas á ampla experiencia na cociña de todos os que formamos o equipo de Pulpería Porta Catering, preparamos o prato de cocido moi solicitado con produtos da nosa terra e cunha coidada técnica para realzar o sabor de cada ingrediente. Patacas, verduras, garavanzos, chourizo, polo, grelos ...

Foron moitos os que este inverno quentaron o corpo probando un dos nosos exquisitos pratos de cocido.

Polbo

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época? - Imagen 1

Non importa en que época do ano nos atopemos ou sexa cal sexa a temperatura exterior que esteamos, en Galicia un bo prato de polbo sempre ten unha boa acollida. Ademais, en Pulpería Porta Catering  preparamos todos os nosos pratos con produtos de calidade, polo que traballamos co polbo da nosa propia ría, marcando a diferenza de sabor e textura.

Goza do sabor de cada prato con Pulpería Porta Catering 

Foron moitos os que ao longo desta tempada de frío probaron o sabor das nosas especialidades, quentando o corpo e deixando un bo sabor de boca, pero esta estación está rematando e achegámonos á primavera... Cales serán os pratos estrela desta nova estación?

Achégate á tenda do noso supermercado ou contrata o noso servizo de restauración e comproba por ti, seguramente quererás probar de novo o sabor dos nosos pratos.

Noticias relacionadas
Canto tempo debe cociñarse un polbo?

Canto tempo debe cociñarse un polbo?

26/05/2022
Exquisito manxar que non debe faltar en ningunha celebración que se prece, o polbo é o protagonista da mesa en moitos eventos e efemérides galegas. Conseguir o mellor sabor deste delicioso produto de mar é unha arte que comeza por unha cocción correcta. E é que un dos segredos mellor gardados á
Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

23/06/2021
O verán é a época do ano na que se organizan máis celebracións, sobre todo no relativo ás vodas. Cada vez é máis frecuente deixar en mans dun servizo de cátering profesional todo o traballo de preparación de petiscos e comidas para que nunha celebración todo salga perfecto e ninguén teña unha
Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

08/06/2021
O polbo á galega ou polbo a feira é o prato por excelencia da gastronomía galega. Dominar este prato non é sinxelo e por iso hai negocios como as pulperías que fixeron desta elaboración a súa forma de gañarse a vida, exportando a súa boa man entre fogóns para a preparación do polbo a eventos,
En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

28/04/2021
O polbo a feira é considerado a nivel nacional como un dos mellores pratos da gastronomía galega, e non é para menos. Como galegos e expertos na preparación de polbo, en Pulpería Porta Catering sabemos que incluír este prato en calquera celebración ou evento é unha boa forma de contentar aos

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>