Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Publicado: 06 de marzo de 2020, 10:00
  1. Pulpería
Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega.

En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega.

En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempre son eles os que veñen a degustar o sabor dos nosos pratos. Costela, churrasco, carne ó caldeiro, callos, cocidos, richada... E por suposto, o tan apreciado como saboroso pulpo á feira.

Aínda que este polbo, tan típico de Galicia, é unha das nosas especialidades, hai moitos pratos de culler que preparamos nas nosas cociñas para que todos os nosos hóspedes poidan gozar do sabor da tradición galega.

¿Cales son os pratos máis populares no inverno?

Callos

Moitos amantes dos callos probaron a nosa receita este inverno, tanto na nosa caseta como no servizo de catering que ofrecemos en toda Galicia. Garavanzos, chourizo, pata de tenreira, touciño... Todos estes ingredientes, e todos aqueles que se queren engadir aos adultos, culminados cos condimentos específicos deste prato. Non hai sabor comparable ao dun bo prato de callos.

Cocido

Grazas á ampla experiencia na cociña de todos os que formamos o equipo de Pulpería Porta Catering, preparamos o prato de cocido moi solicitado con produtos da nosa terra e cunha coidada técnica para realzar o sabor de cada ingrediente. Patacas, verduras, garavanzos, chourizo, polo, grelos ...

Foron moitos os que este inverno quentaron o corpo probando un dos nosos exquisitos pratos de cocido.

Polbo

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época? - Imagen 1

Non importa en que época do ano nos atopemos ou sexa cal sexa a temperatura exterior que esteamos, en Galicia un bo prato de polbo sempre ten unha boa acollida. Ademais, en Pulpería Porta Catering  preparamos todos os nosos pratos con produtos de calidade, polo que traballamos co polbo da nosa propia ría, marcando a diferenza de sabor e textura.

Goza do sabor de cada prato con Pulpería Porta Catering 

Foron moitos os que ao longo desta tempada de frío probaron o sabor das nosas especialidades, quentando o corpo e deixando un bo sabor de boca, pero esta estación está rematando e achegámonos á primavera... Cales serán os pratos estrela desta nova estación?

Achégate á tenda do noso supermercado ou contrata o noso servizo de restauración e comproba por ti, seguramente quererás probar de novo o sabor dos nosos pratos.

Noticias relacionadas

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.