19 Out Cocido galego 19/10/2018 Carnes En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes. Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo. O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na recei... Ler máis
3 Out Costela de tenreira 'O Espeto' 03/10/2018 Carnes En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'. Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre. Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza. A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis... Ler máis
20 Set Os teus eventos con Pulpería Porta Catering 20/09/2018 Pulpería En Pulpería Porta Catering contamos cun servizo de catering para todo tipo de eventos para que poidas gozar das nosas exquisitas receitas en calquera evento e festa. Temos as nosas propias tendas de campaña e varios menús e bufetes adaptados a cada evento e cliente para garantir o mellor resultado. Ademais, en Pulpería Porta Catering poñemos á súa disposición o noso grupo de expertos membros da cociña, que prepararán a comida para degustar, e incluso un equipo de camareiros con gran experienci... Ler máis
5 Set Descubre o mellor polbo á prancha 05/09/2018 Pulpería En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha. Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal. Aínda que a receita do polb... Ler máis
26 Xul Goza dun bo prato de callos 26/07/2018 Receitas Os callos son un dos pratos máis famosos da nosa gastronomía e forman parte das tripas do porco, que se cortan e limpan coidadosamente para poder cociñalos. É un prato que non adoita chamar a todos os gustos, xa que as tripas preocupan un pouco, pero é un ingrediente que cando está ben cocido, sobre todo se está nun cocido, é delicioso e o seu sabor é totalmente aditivo. E aínda que é unha receita bastante calórica, é xenial para combater os días fríos. En Pulpería Porta Catering somos especi... Ler máis
9 Xul Carne richada 09/07/2018 Carnes En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento. Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, nest... Ler máis