12 Nov Sobremesas típicas galegas para gozar no outono 12/11/2020 Sobremesas O outono é unha época moi característica en Galicia. Esta é unha terra moi ancorada pola natureza e, polo tanto, os cambios de estación afectan moito ao noso modo de vida, paisaxes, gastronomía e celebracións. En Pulpería Porta Catering, como empresa de catering en Galicia especializada en comida tradicional galega, encántanos gozar de pratos e sobremesas na súa época característica do ano. Todos coincidimos en que o turrón, por exemplo, non se goza igual no verán que na Noiteboa... Todo á súa ... Ler máis
21 Out Cómo se prepara a carne richada? 21/10/2020 Receitas A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós! En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos. Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible. É innegable que, para conseguir un sabor super... Ler máis
15 Out Receitas innovadoras con polbo galego 15/10/2020 Pulpería O polbo das augas galegas ten un sabor único e unha textura inconfundible que lle dá un toque distintivo a calquera preparación culinaria na que se use. A gran aceptación e a crecente demanda deste alimento fixo que hoxe en día haxa moitas recetas que o usan como ingrediente principal. Hoxe en día é posible atopar unha gran variedade de receitas culinarias nas que se emprega polbo galego, dende as máis clásicas como o polbo á feira ata as elaboracións de vangarda propias de grandes profesionais... Ler máis
23 Set Coñeces os cortes da tenreira? 23/09/2020 Carnes A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ... Ler máis
14 Set Pratos de culler da tradición galega 14/09/2020 Receitas Achégase o final do verán, pero, aínda que as temperaturas xa non son tan altas e os días son máis curtos, en Galicia calquera evento celébrase cunha boa comida, independentemente da época do ano na que nos atopemos. Aínda que as tradicións non cambian ao longo do ano, o que soe variar é o menú escollido para a celebración, sendo os pratos de culler a mellor opción para as celebracións que teñen lugar nos días fríos. En Pulpería Porta Catering temos unha ampla experiencia na cociña e somos esp... Ler máis
23 Xul Churrasco e polbo á feira, os pratos máis populares do verán 23/07/2020 Receitas O verán é o momento por excelencia para as reunións de familiares e amigos. Reunirnos para xantar ou cear é unha das tradicións máis famosas de Galicia, a mesa despois da cea dura ata a madrugada, tanto para xantar como para cear. As agradables charlas, risas e reencontros combínanse cos pratos máis típicos das festas galegas, unha boa tapa de polbo á feira e un bo prato de churrasco, ambos elaborados do xeito máis tradicional para realzar o sabor de cada produto. ¿Como cociñas un bo bisté á p... Ler máis