15 Xul Como diferenciar o polbo galego do estranxeiro? 15/07/2019 Pulpería Un dos alimentos máis exquisitos da cociña galega é o polbo, considerado un dos mellores manxares da zona. Debido ao auxe que o prato de polbo estrela 'á feira' foi adquirindo entre todos os visitantes que recibimos en Galicia, cada vez é máis común atopar cefalópodos doutras zonas de pesca distintas de Galicia. Hai veces que imos a unha lonxa a mercar un polbo capturado en augas galegas, pero deixamos alí desconfiando da orixe deste característico animal de oito patas. Ademais da venda de polb... Ler máis
3 Xul Aumenta a demanda de catering no verán? 03/07/2019 Restauración Co comezo do verán, aumentan as actividades ao aire libre, rutas de sendeirismo, surf, kaiak, camping... Se tamén falamos de Galicia, destacamos no mapa polos nosos innumerables festivais. Para os profesionais de Pulpería Porta Catering, a época estival é a época de maior traballo e tamén de maior goce, xa que todos os compoñentes do persoal teñen en común a paixón pola cociña. No noso servizo de restauración destacamos por contar coas nosas propias tendas de campaña, mesas, cadeiras, toallas d... Ler máis
17 Xuñ Coñeces todas as propiedades do pementón? 17/06/2019 Pulpería O pementón é unha das especias máis empregadas nos pratos tradicionais galegos. En Pulpería Porta Catering somos especialistas en cociña galega, polo que o pementón é un dos nosos grandes aliados. A nosa experiencia de máis de 20 anos permítenos empregar novas técnicas con este temperado, que ademais de darlle sabor aos pratos, tamén o podemos usar para decorar o prato. Propiedades do pementón Os profesionais de Pulpería Porta Catering saben que o pementón, ademais de mellorar o sabor dos nos... Ler máis
7 Xuñ Sabes cales son as diferenzas entre os callos galegos e os callos madrileños? 07/06/2019 Receitas A gastronomía galega é recoñecida en todo o mundo pola súa gran variedade e exquisitez, en Pulpería Porta Catering somos especialistas na cociña tradicional galega con pratos destacados como o polbo á feira, a carne ó caldeiro, a carne ó espeto, a richada, o cocido, os callos... Cando falamos dun prato de callos, hai diferentes ideas sobre o que contén este prato. Isto débese a que en España hai varias formas de levar a cabo esta receita. Callos á madrileña, callos navarros, callos á galega, ca... Ler máis
20 Mai Especialistas na organización de eventos gastronómicos 20/05/2019 Restauración En Pulpería Porta Catering estamos especializados na organización de catering para grandes eventos como romarías, celebracións privadas, vodas... En todos os nosos servizos de restauración ofrecemos aos nosos clientes comida de primeira calidade, os mellores viños do país, licores das mellores marcas e unhas sobremesas exquisitas. Dende o equipo de Pulpería Porta Catering encargámonos de todo e adaptámonos para satisfacer todas as demandas de cada comensal. Traemos as nosas propias tendas de ca... Ler máis
6 Mai Cal é o segredo dun bo cocido galego? 06/05/2019 Receitas O cocido é un dos pratos estrela da cociña galega xunto co polbo e o churrasco. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na preparación dun bo cocido galego e por iso somos conscientes da importancia de dedicar o tempo necesario a cada paso e ingrediente. Despois de máis de 20 anos de experiencia, os nosos cociñeiros teñen todos os segredos para preparar un delicioso cocido galego. Os ingredientes, de calidade Que ingredientes precisa un bo cocido galego? Aínda que pode haber tantas rec... Ler máis