Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Pratos de culler con polbos da ría

Publicado: 21 de novembro de 2023, 16:24
  1. Pulpería
Pratos de culler con polbos da ría

Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos.

Polbo galego, unha delicia para todos os padalares

O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta. Este prato reflicte o espírito mariño de Galicia e en Pulpería Porta Catering soubemos capturar esta esencia nos nosos pratos de culler, levando aos comensais a unha viaxe de sabores a través dos aromas e os ingredientes máis frescos. Cada cullerada é unha invitación a degustar a historia e o legado dunha terra que se orgullece da súa relación co mar.

Estes pratos combinan a textura tenra e o sabor inconfundible do polbo cunha selección de vexetais da rexión, como patacas, grelos e fabas. Cada ingrediente combínase con maestría para crear unha sinfonía de sabores que evocan as cociñas familiares galegas. Cada cullerada é un abrazo cálido que te transporta ás mesas das avoas e aos días frescos xunto ao mar.

¿Cocido con polbo? ¡Encantarache!

Outra xoia do noso repertorio é a posibilidade de elaborar cocidos galegos con polbo da ría entre os seus ingredientes. Este prato icónico da nosa gastronomía é unha homenaxe á tradición e á abundancia. O cocido une diferentes tipos de carnes, chourizos e embutidos con verduras da tempada e, por suposto, o mellor polbo. O resultado é un manxar cheo de contrastes e profundidade de sabor. Cada bocado é unha mostra da paixón que dende Pulpería Porta Catering poñemos na creación de pratos que celebran a autenticidade e a excelencia culinaria.

En definitiva, cada prato de culler con polbo da ría é unha oportunidade para conectar co pasado e celebrar o presente e nós convidámoste a disfrutalo a través dos nosos pratos e dos sabores do mar.

Contacta con nós

En Pulpería Porta Catering entendemos que cada evento é unha oportunidade para crear momentos inesquecibles. O noso compromiso coa excelencia culinaria e o servizo impecable convértenos en líderes en servizos de catering en Galicia. Desde casamentos ata reunións corporativas ou xantares familiares, o noso equipo experto encárgase de cada detalle para que poidas relaxarte e desfrutar xunto cos teus convidados. ¡Contacta con nós e permítenos facer do teu próximo evento unha experiencia extraordinaria

Noticias relacionadas

Non hai festa galega sen un bo polbo a feira 2 Set

Non hai festa galega sen un bo polbo a feira

02/09/2024 Pulpería
O polbo a feira, ou polbo á galega, é un prato emblemático de Galicia, que está presente en calquera festa, romaría ou celebración popular por unha serie de motivos que explicamos desde Pulpería Porta Cátering, os teus especialistas en polbo na Estrada.  A súa presenza non é só un deleite
¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de
Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024 Pulpería
Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa
Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería
Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.