Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

O polbo á feira, o mellor

Publicado: 14 de xuño de 2018, 08:00
  1. Pulpería
O polbo á feira, o mellor

O polbo, ese animal tan pouco atractivo, pero ao mesmo tempo tan querido polo seu exquisito sabor. En Galicia considerámolo parte da nosa cultura e no resto do mundo é un auténtico manxar.

É capaz de cruzar fronteiras gastronómicas de calquera tipo e poderás ver pulpeiras en Londres, París, Roma ou Madrid, sempre cunha receita por riba do resto: o polbo á feira.

¿Que sería do polbo sen ese prato de madeira?

De momento, non tería o mesmo sabor. Do mesmo xeito que non sabería se non se cociñou nunha pota metálica de tamaño infantil ou se non lle asustou tres veces...

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na preparación do mellor polbo á feira, e por iso lanzamos o noso blog con esta súplica ao polbo.

Os nosos máis de 20 anos de experiencia aválannos na preparación do polbo nas mellores feiras e eventos de toda Galicia, sendo sempre fieis á filosofía de sinxeleza que engloba este alimento.

A nosa adaptabilidade, a calidade das nosas materias primas, a busca constante de innovación e mellora en cada un dos nosos servizos, garanten o éxito dos nosos clientes.

Póñase en contacto connosco e confíe na nosa profesionalidade e coñecemento para calquera feira, festa ou evento. ¡Estamos á túa disposición!

Noticias relacionadas

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de
Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024 Pulpería
Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa
Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería
Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.