Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

O polbo á feira, o mellor

14/06/2018
  1. Pulpería

O polbo, ese animal tan pouco atractivo, pero ao mesmo tempo tan querido polo seu exquisito sabor. En Galicia considerámolo parte da nosa cultura e no resto do mundo é un auténtico manxar.

É capaz de cruzar fronteiras gastronómicas de calquera tipo e poderás ver pulpeiras en Londres, París, Roma ou Madrid, sempre cunha receita por riba do resto: o polbo á feira.

¿Que sería do polbo sen ese prato de madeira?

De momento, non tería o mesmo sabor. Do mesmo xeito que non sabería se non se cociñou nunha pota metálica de tamaño infantil ou se non lle asustou tres veces...

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na preparación do mellor polbo á feira, e por iso lanzamos o noso blog con esta súplica ao polbo.

Os nosos máis de 20 anos de experiencia aválannos na preparación do polbo nas mellores feiras e eventos de toda Galicia, sendo sempre fieis á filosofía de sinxeleza que engloba este alimento.

A nosa adaptabilidade, a calidade das nosas materias primas, a busca constante de innovación e mellora en cada un dos nosos servizos, garanten o éxito dos nosos clientes.

Póñase en contacto connosco e confíe na nosa profesionalidade e coñecemento para calquera feira, festa ou evento. ¡Estamos á túa disposición!

Noticias relacionadas
Canto tempo debe cociñarse un polbo?

Canto tempo debe cociñarse un polbo?

26/05/2022
Exquisito manxar que non debe faltar en ningunha celebración que se prece, o polbo é o protagonista da mesa en moitos eventos e efemérides galegas. Conseguir o mellor sabor deste delicioso produto de mar é unha arte que comeza por unha cocción correcta. E é que un dos segredos mellor gardados á
Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

23/06/2021
O verán é a época do ano na que se organizan máis celebracións, sobre todo no relativo ás vodas. Cada vez é máis frecuente deixar en mans dun servizo de cátering profesional todo o traballo de preparación de petiscos e comidas para que nunha celebración todo salga perfecto e ninguén teña unha
Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

08/06/2021
O polbo á galega ou polbo a feira é o prato por excelencia da gastronomía galega. Dominar este prato non é sinxelo e por iso hai negocios como as pulperías que fixeron desta elaboración a súa forma de gañarse a vida, exportando a súa boa man entre fogóns para a preparación do polbo a eventos,
En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

28/04/2021
O polbo a feira é considerado a nivel nacional como un dos mellores pratos da gastronomía galega, e non é para menos. Como galegos e expertos na preparación de polbo, en Pulpería Porta Catering sabemos que incluír este prato en calquera celebración ou evento é unha boa forma de contentar aos

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>