Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Descubre o mellor polbo á prancha

Publicado: 05 de setembro de 2018, 14:00
  1. Pulpería
Descubre o mellor polbo á prancha

En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha.

Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal.

Aínda que a receita do polbo á prancha é moi sinxela, hai que seguir algúns pequenos consellos para que estea sempre ben dourado e tenro.

- Lembrade que esta receita prepárase co polbo xa cocido. Podes mercalo cocido ou facelo na casa seguindo estes consellos para cociñar ben o polbo.

- Non queremos que o polbo perda auga (e por tanto suculentidade) polo que temos que cociñar pouco tempo e a lume forte.

- É importante que o polbo non solte auga na parrilla para que non se cocine e endureza, polo que hai que secar ben as patas con papel de cociña.

- Non retire a pel porque actúa como unha barreira contra esa perda de humidade.

¿Está disposto a cociñar este delicioso prato de polbo?

Lembra que se prefires sentarte á mesa e probalo, podes poñerte en contacto connosco e farémolo coa nosa receita especial.

¡Agardarémoste!

Noticias relacionadas

Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024 Pulpería
Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa
Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería
Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.