Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Descubre o mellor polbo á prancha

05/09/2018
  1. Pulpería

En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha.

Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal.

Aínda que a receita do polbo á prancha é moi sinxela, hai que seguir algúns pequenos consellos para que estea sempre ben dourado e tenro.

- Lembrade que esta receita prepárase co polbo xa cocido. Podes mercalo cocido ou facelo na casa seguindo estes consellos para cociñar ben o polbo.

- Non queremos que o polbo perda auga (e por tanto suculentidade) polo que temos que cociñar pouco tempo e a lume forte.

- É importante que o polbo non solte auga na parrilla para que non se cocine e endureza, polo que hai que secar ben as patas con papel de cociña.

- Non retire a pel porque actúa como unha barreira contra esa perda de humidade.

¿Está disposto a cociñar este delicioso prato de polbo?

Lembra que se prefires sentarte á mesa e probalo, podes poñerte en contacto connosco e farémolo coa nosa receita especial.

¡Agardarémoste!

Noticias relacionadas
Canto tempo debe cociñarse un polbo?

Canto tempo debe cociñarse un polbo?

26/05/2022
Exquisito manxar que non debe faltar en ningunha celebración que se prece, o polbo é o protagonista da mesa en moitos eventos e efemérides galegas. Conseguir o mellor sabor deste delicioso produto de mar é unha arte que comeza por unha cocción correcta. E é que un dos segredos mellor gardados á
Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

23/06/2021
O verán é a época do ano na que se organizan máis celebracións, sobre todo no relativo ás vodas. Cada vez é máis frecuente deixar en mans dun servizo de cátering profesional todo o traballo de preparación de petiscos e comidas para que nunha celebración todo salga perfecto e ninguén teña unha
Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

Cal é o segredo para preparar ben o polvo?

08/06/2021
O polbo á galega ou polbo a feira é o prato por excelencia da gastronomía galega. Dominar este prato non é sinxelo e por iso hai negocios como as pulperías que fixeron desta elaboración a súa forma de gañarse a vida, exportando a súa boa man entre fogóns para a preparación do polbo a eventos,
En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

En que eventos podemos incluír o noso servizo de pulpeiro?

28/04/2021
O polbo a feira é considerado a nivel nacional como un dos mellores pratos da gastronomía galega, e non é para menos. Como galegos e expertos na preparación de polbo, en Pulpería Porta Catering sabemos que incluír este prato en calquera celebración ou evento é unha boa forma de contentar aos

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>