Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Descubre o mellor polbo á prancha

Publicado: 05 de setembro de 2018, 14:00
  1. Pulpería
Descubre o mellor polbo á prancha

En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha.

Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal.

Aínda que a receita do polbo á prancha é moi sinxela, hai que seguir algúns pequenos consellos para que estea sempre ben dourado e tenro.

- Lembrade que esta receita prepárase co polbo xa cocido. Podes mercalo cocido ou facelo na casa seguindo estes consellos para cociñar ben o polbo.

- Non queremos que o polbo perda auga (e por tanto suculentidade) polo que temos que cociñar pouco tempo e a lume forte.

- É importante que o polbo non solte auga na parrilla para que non se cocine e endureza, polo que hai que secar ben as patas con papel de cociña.

- Non retire a pel porque actúa como unha barreira contra esa perda de humidade.

¿Está disposto a cociñar este delicioso prato de polbo?

Lembra que se prefires sentarte á mesa e probalo, podes poñerte en contacto connosco e farémolo coa nosa receita especial.

¡Agardarémoste!

Noticias relacionadas

A pulpería, imprescindible en tódalas festas de maio 11 Mai

A pulpería, imprescindible en tódalas festas de maio

11/05/2023 Pulpería
En Galicia, as festas de maio son unha tradición moi arraigada e unha das cousas máis típicas en todas elas é a presenza da pulpería. Aínda que pode haber outros pratos e bebidas, o polbo á feira é sen dúbida o prato estrela destas celebracións e a pulpería é o lugar onde se prepara e se serve con
Canto tempo ten que cocer un polbo? 9 Nov

Canto tempo ten que cocer un polbo?

09/11/2022 Pulpería
O tempo de cocción exacto é un dos segredos mellor gardados da gastronomía galega co seu afamadísimo polbo a feira. Unha das nosas receitas estrela en Pulpería Porta, o teu catering a domicilio en Galicia, que hoxe queremos compartir contigo. Toma lapis e papel e prepárate para descubrir un dos
Canto tempo debe cociñarse un polbo? 26 Mai

Canto tempo debe cociñarse un polbo?

26/05/2022 Pulpería
Exquisito manxar que non debe faltar en ningunha celebración que se prece, o polbo é o protagonista da mesa en moitos eventos e efemérides galegas. Conseguir o mellor sabor deste delicioso produto de mar é unha arte que comeza por unha cocción correcta. E é que un dos segredos mellor gardados á
Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible! 23 Xuñ

Servizo de pulpeiro: fai da tua celebración unha data inesquecible!

23/06/2021 Pulpería
O verán é a época do ano na que se organizan máis celebracións, sobre todo no relativo ás vodas. Cada vez é máis frecuente deixar en mans dun servizo de cátering profesional todo o traballo de preparación de petiscos e comidas para que nunha celebración todo salga perfecto e ninguén teña unha

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.