Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica

Publicado: 21 de novembro de 2018, 16:57
  1. Pulpería
Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica

¿Sabías que un dos aspectos máis discutidos de calquera tipo de evento é o servizo de catering?

Un dos servizos aos que máis atención se presta e que máis recordará é o que ofrece o menú do evento. Por iso hoxe en día a restauración é un elemento moi importante na organización de calquera evento e máis se se trata dunha feira gastronómica, onde a comida é o verdadeiro protagonista. É tan fundamental que pode ser o detonante do éxito ou fracaso dese día que agarda tanto tempo.

Vantaxes da contratación dun servizo de restauración

A restauración é o servizo profesional que se encarga da entrega, preparación e presentación de alimentos para a degustación dos comensais. Entre as súas responsabilidades inclúense, ademais da comida, a proporción de bebidas, a decoración das instalacións, a colocación de mesas e cadeiras e os utensilios de celebración, entre outros.

Aloxar un evento e pensar no tipo de comida que deixará aos invitados desgarrados pode converterse nunha auténtica dor de cabeza e pode resultar frustrante. Por este motivo, a contratación dun servizo de restauración considérase unha das mellores opcións xa que as empresas que se dedican a isto teñen experiencia no apoio á organización dun evento, especialmente en feiras gastronómicas.

Algúns dos beneficios de ter un catering profesional son os seguintes:

Confort: escoller contratar un servizo de restauración facilita moito a preparación xa que, ademais de deixar tarefas á empresa, pode axudarche noutros preparativos e asesorarte sobre outros aspectos.

Tempo: ao contratar un servizo de restauración, dispón de máis tempo para dedicarse a outras tarefas da organización da feira gastronómica. Lembre que a restauración inclúe cociñar a comida e preparar o lugar onde se probará.

Limpeza: non ter que preocuparse por limpar a mesa e lavar a louza é unha das grandes vantaxes deste servizo. Despois de probar os deliciosos pratos, só terás que preocuparte por gozar despois da cea en compañía dos teus convidados.

Dedicatoria: as persoas que forman o equipo de restauración puxeron todo o seu esforzo e ilusión en facer do evento un éxito. Comprobe que o equipo humano destaca polo seu bo traballo na comida e a súa preparación e presentación de pratos.

Profesionalidade e calidade: debe asegurarse de que a empresa que contrata se caracterice pola súa profesionalidade e experiencia no sector. Deste xeito, asegurará a puntualidade ao comezo da cata e que o menú estea composto por produtos de primeira calidade.

Satisfacción: sen dúbida, será unha experiencia tan agradable e sen apenas preocupacións de que todo saia ben que repetirás en canto teñas a oportunidade.

Orzamentos personalizados: a maioría das empresas de restauración elaboran un orzamento en función das particularidades de cada evento: o número de asistentes, o menú, o material que se instalará, a decoración... A contabilidade de cada gasto significa que ao final do evento non obterá algunha sorpresa.

Por que contratar o noso servizo de catering?

A restauración que se vai contratar pode variar segundo o evento, o menú a escoller, o lugar e a hora da celebración e o número previsto de asistentes. Polo tanto, en Pulpería Porta Catering dispoñemos de diferentes menús e buffets para que os nosos hóspedes poidan degustar o mellor da nosa gastronomía.

Dispoñemos dun dos mellores servizos de restauración con comida tradicional galega para todo tipo de eventos. Polbo, costela de tenreira, churrasco, carne ó caldeiro, callos ou cocido son algunhas das nosas especialidades que acompañadas dun dos mellores viños galegos como o Albariño ou o Ribeiro farán que sexa un auténtico pracer para calquera padal.

Así que non te preocupes por nada, simplemente divírtete, encargámonos da organización completa do evento. Se buscas un catering onde confiar na organización da túa feira gastronómica, Pulpería Porta Catering é a resposta. Chámanos e asesorarémoste para que o evento sexa un éxito.

Noticias relacionadas

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de
Descobre o Mellor Polbo de Galicia! 4 Xuñ

Descobre o Mellor Polbo de Galicia!

04/06/2024 Pulpería
Se hai algo que distingue a Galicia, ademais das súas paisaxes verdes e as súas praias impresionantes, é a súa gastronomía. E dentro dela, un prato destaca por encima de todos: o polbo á feira. Esta delicia, sinxela pero sublime, é a alma de calquera celebración nesta terra. Pero, que fai que sexa
Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería
Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.