Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Costela de tenreira 'O Espeto'

03/10/2018
  1. Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'.

Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre.

Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza.

A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis antigas que se coñecen e que garante un mellor resultado para a carne, que sempre quedará tenra e suculenta.

Profesionais da churrascada

Non obstante, facer carne 'O Espeto' pode ser moi complicado se non tes experiencia previa, por iso en Pulpería Porta Catering somos a mellor opción para calquera festa ou evento multitudinario.

A calidade dos ingredientes empregados, xunto coa experiencia dos nosos profesionais, garante a máxima satisfacción de todos os comensais.

Asado lento

Para que a carne 'O Espeto' saia con moito sabor e tenrura, é necesario deixar a carne asada durante unhas tres horas, dependendo do tamaño do estante, e alimentar o lume con leña a medida que se vai consumindo.

Unha vez transcorrido ese tempo, dá a volta e marcha outra hora.

Noticias relacionadas
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego?

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade
Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021
Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>