Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Cocido galego

19/10/2018
  1. Carnes

En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes.

Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo.

O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na receita do cocido. Por este motivo, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e elaboramos a receita do cocido galego que queiras.

Expertos cociñados

A gastronomía galega é a base das nosas receitas, polo que no noso menú non podía faltar o cocido galego.

En Pulpería Porta Catering cociñamos o cocido coas mellores patacas, carnes, legumes e verduras de tempada, co que obtemos un delicioso cocido que destaca polos seus produtos de calidade.

Así, en Pulpería Porta Catering podes degustar un cocido rico e nutritivo, ideal para despedir o verán ao grande.

Exquisito

A mellor materia prima e un equipo de especialistas en alimentación de Galicia están á súa disposición para facerlle gozar dun dos pratos máis populares da gastronomía galega.

Ademais, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e coidamos todo o que necesitas para a restauración dun evento.

Se queres saborear o noso exquisito cocido galego, ponte en contacto connosco.

Noticias relacionadas
Que non pode faltar nun bo cocido galego?

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade
Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

Receita de lacón con grelos: comida típica do Entroido galego

08/02/2021
Unha das receitas máis tradicionais de Galicia, ademais da empanada ou o polbo á feira, é o lacón con grelos. Nestes fríos meses é habitual que este prato se presente nas mesas de todos os fogares galegos, por exemplo, unha vez por semana. A preparación do lacón con grelos é sinxela e o número de
Coñeces os cortes da tenreira?

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020
A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos:

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>