Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Cocido galego

Publicado: 19 de outubro de 2018, 12:36
  1. Carnes
Cocido galego

En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes.

Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo.

O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na receita do cocido. Por este motivo, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e elaboramos a receita do cocido galego que queiras.

Expertos cociñados

A gastronomía galega é a base das nosas receitas, polo que no noso menú non podía faltar o cocido galego.

En Pulpería Porta Catering cociñamos o cocido coas mellores patacas, carnes, legumes e verduras de tempada, co que obtemos un delicioso cocido que destaca polos seus produtos de calidade.

Así, en Pulpería Porta Catering podes degustar un cocido rico e nutritivo, ideal para despedir o verán ao grande.

Exquisito

A mellor materia prima e un equipo de especialistas en alimentación de Galicia están á súa disposición para facerlle gozar dun dos pratos máis populares da gastronomía galega.

Ademais, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e coidamos todo o que necesitas para a restauración dun evento.

Se queres saborear o noso exquisito cocido galego, ponte en contacto connosco.

Noticias relacionadas

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023 Carnes
A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto? 11 Xul

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022 Carnes
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego? 25 Nov

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021 Carnes
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas
Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa 12 Xul

Trucos para cociñar ben o churrasco á brasa

12/07/2021 Carnes
Na nosa comunidade hai una gran cantidade de pratos típicos con fama e renome, pero o churrasco a brasa é un dos que máis paixón esperta entre galegos e estranxeiros. En Pulpería Porta, ademais de ser expertos na elaboración de polbo a feira, tamén somos especialistas en cociñar una gran variedade

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.