Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Cocido galego

Publicado: 19 de outubro de 2018, 12:36
  1. Carnes
Cocido galego

En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes.

Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo.

O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na receita do cocido. Por este motivo, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e elaboramos a receita do cocido galego que queiras.

Expertos cociñados

A gastronomía galega é a base das nosas receitas, polo que no noso menú non podía faltar o cocido galego.

En Pulpería Porta Catering cociñamos o cocido coas mellores patacas, carnes, legumes e verduras de tempada, co que obtemos un delicioso cocido que destaca polos seus produtos de calidade.

Así, en Pulpería Porta Catering podes degustar un cocido rico e nutritivo, ideal para despedir o verán ao grande.

Exquisito

A mellor materia prima e un equipo de especialistas en alimentación de Galicia están á súa disposición para facerlle gozar dun dos pratos máis populares da gastronomía galega.

Ademais, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e coidamos todo o que necesitas para a restauración dun evento.

Se queres saborear o noso exquisito cocido galego, ponte en contacto connosco.

Noticias relacionadas

Que é unha richada e por que é un prato imprescindible en Galicia? 9 Abr

Que é unha richada e por que é un prato imprescindible en Galicia?

09/04/2025 Carnes
Para os galegos, a cociña non é só cociña. Estamos a falar de algo que nós vemos como unha herdanza, un aceno da nosa identidade e, sobre todo, é unha forma de compartir cos demais. Desde Pulpería Porta Cátering,  pulpeiría especializada en eventos en A Estrada, pensamos que se hai un prato que
Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta 23 Xan

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

23/01/2025 Carnes
Se buscas unha forma única de comezar o ano, nada mellor que gozar dun prato tradicional galego como a richada. Asegurámosvos que nunca defrauda! De feito, se confías nos expertos para a súa elaboración, dende Pulpería Porta, a túa polbería referencia na Estrada, confirmamos que vivirás unha
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.