Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nosotros

Temas

Carne richada

09/07/2018 · Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra.

A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento.

Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, neste caso a carne é a protagonista. Emprégase carne de tenreira, concretamente a parte da croca (cadeira) que ten unha tenrura e suculencia especiais.

Detalles para a elaboración dunha gran carne richada:

- O máis importante desta receita é empregar carne de calidade, que non ten demasiado nervio nin moita graxa.

- A parte máis empregada é a croca de tenreira galega.

- O ideal é facer a receita con dúas potas simultaneamente, unha para as patacas e os pementos e a outra para a carne.

- A richada é un prato típico da provincia de Pontevedra. No concello de Forcarei celébrase a 'Festa da Richada e da Croca' no mes de decembro.

Se queres contratar o noso servizo de catering, ponte en contacto connosco e asesorarémosche de xeito personalizado.

Compárteo!

Contacta con Pulpería Porta

¿Está interesado en nuestros servicios? Llámenos, estaremos encantados de atenderle.

ipt>