En Pulpería Porta Catering elaboramos carnes á prancha e cada vez son máis demandadas polos nosos clientes. Temos máis de 20 anos de experiencia no mundo da restauración, ofrecendo aos nosos clientes os mellores servizos con carnes locais e viños de calidade para o seu acompañamento.
Hai varios pasos que seguimos para que a nosa carne á brasa sexa deliciosa, logrando un exquisito sabor á parrilla. Á hora de cociñar, os materiais que empregamos tamén inflúen e en Pulpería Porta Catering temos os materiais máis innovadores do mundo da cociña.
Consellos para as brasas
Os nosos cociñeiros son especialistas en carnes á brasa feitas co máximo coidado e con materiais específicos para este método de cocción. Grazas á nosa gran experiencia queremos contarvos cales son os principais trucos á hora de preparar as brasas para unha churrascada.
O primeiro paso que debemos dar para preparar unha carne á parrilla é acender o lume, preferentemente con piñas ou astillas, evitando completamente as pastillas incendiarias. A madeira é o mellor material cando se cociña con brasas.
O momento adecuado para colocar a carne na parrilla é cando as brasas son brancas por riba e vermellas por debaixo. Ademais, debemos controlar a cantidade de brasas para calcular a súa duración. Necesitámolo para proporcionar o suficiente calor e durar o tempo necesario para a correcta preparación da carne.
Para que o resultado sexa un sabor exquisito, débese facer lentamente para que o resultado sexa unha carne suculenta.
Como atopar o punto exacto da carne?
Atopamos unha gran variedade de puntos de cocción da carne, polo que é habitual que cada persoa pida unha cocción diferente. Os diferentes puntos de cocción que se poden distinguir están pouco feitos, ata o punto, pasado, feito e ben feito.
Debemos ter en conta o punto de cocción que queremos acadar para regular o tempo e a altura á que poñeremos a carne sobre as brasas. En Pulpería Porta Catering sempre preguntamos aos nosos hóspedes cales son as súas preferencias en canto a cociñar a carne para conseguir a satisfacción de todos os hóspedes.
Un dos detalles máis importantes á hora de elaborar carne na brasa é controlar a temperatura das brasas, para evitar que a carne se queime.
Carne á prancha en Pulpería Porta Catering
Sen dúbida, a parrilla é un dos xeitos máis exquisitos de degustar un bo anaco de carne. Póñase en contacto connosco e probe as nosas carnes á brasa