Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Estilo1

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cachelo, invitándovos a descubrir por que é imprescindible na mesa galega. O cachelo: un tesouro
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de oliva, sal e pementón. Sen embargo, non é tan fácil como parece conseguir que o polbo quede tenro e
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia. Por
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixinais para que desfrutes do mellor polbo na túa mesa navideña. Polbo á galega O polbo á feira é o
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha estrela no inverno  Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta.

Estilo2

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cachelo, invitándovos a descubrir por que é imprescindible na mesa galega. O cachelo: un tesouro
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de oliva, sal e pementón. Sen embargo, non é tan fácil como parece conseguir que o polbo quede tenro e
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia. Por
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixinais para que desfrutes do mellor polbo na túa mesa navideña. Polbo á galega O polbo á feira é o
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha estrela no inverno  Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta.

Estilo3

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cachelo, invitándovos a descubrir por que é imprescindible na mesa galega. O cachelo: un tesouro
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de oliva, sal e pementón. Sen embargo, non é tan fácil como parece conseguir que o polbo quede tenro e
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia. Por
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixinais para que desfrutes do mellor polbo na túa mesa navideña. Polbo á galega O polbo á feira é o
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha estrela no inverno  Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta.
Como preparar o auténtico polbo á galega? 10 Nov

Como preparar o auténtico polbo á galega?

10/11/2023 Pulpería
Na Pulpería Porta fainos moi felices levar a esencia da tradición culinaria galega a diferentes festas e eventos. A nosa paixón polos sabores auténticos e a calidade da nosa gastronomía nos distingue, e un dos nosos pratos estrela, o polbo á galega, é un auténtico tributo á riqueza da nosa terra, que goza dun recoñecemento mundial. O polbo á galega: un bocado de tradición O polbo, procedente das augas da nosas rías, é a base deste prato icónico. A receita transmitiuse de xeración en xeración, e na Pulpería Porta aportamos o noso gran de area para mantela viva, brindando un sabor auténtico
As mellores pulperías de Galicia 16 Out

As mellores pulperías de Galicia

16/10/2023 Pulpería
Se dicimos que o polbo en Galicia é pouco menos que unha relixión, non imos sorprender a ninguén. É un dos nosos bocados máis tradicionais e coñecidos a nivel mundial e, a pesar de que a súa preparación poida parecer sinxela, ten os seus trucos, que manexan á perfección as mellores pulperías como Pulpería Porta. A nosa especialización son os caterings e eventos, así que moi posiblemente xa terá degustado nalgunha ocasión o polbo co que traballamos para os nosos clientes. Pero, que deben ofrecer as mellores pulperías de Galicia? As pulperías máis destacadas en Galicia son aquelas que -sen

Estilo4

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cachelo, invitándovos a descubrir por que é imprescindible na mesa galega. O cachelo: un tesouro
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de oliva, sal e pementón. Sen embargo, non é tan fácil como parece conseguir que o polbo quede tenro e
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia. Por
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixinais para que desfrutes do mellor polbo na túa mesa navideña. Polbo á galega O polbo á feira é o
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha estrela no inverno  Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta.
Como preparar o auténtico polbo á galega? 10 Nov

Como preparar o auténtico polbo á galega?

10/11/2023 Pulpería
Na Pulpería Porta fainos moi felices levar a esencia da tradición culinaria galega a diferentes festas e eventos. A nosa paixón polos sabores auténticos e a calidade da nosa gastronomía nos distingue, e un dos nosos pratos estrela, o polbo á galega, é un auténtico tributo á riqueza da nosa terra, que goza dun recoñecemento mundial. O polbo á galega: un bocado de tradición O polbo, procedente das augas da nosas rías, é a base deste prato icónico. A receita transmitiuse de xeración en xeración, e na Pulpería Porta aportamos o noso gran de area para mantela viva, brindando un sabor auténtico
As mellores pulperías de Galicia 16 Out

As mellores pulperías de Galicia

16/10/2023 Pulpería
Se dicimos que o polbo en Galicia é pouco menos que unha relixión, non imos sorprender a ninguén. É un dos nosos bocados máis tradicionais e coñecidos a nivel mundial e, a pesar de que a súa preparación poida parecer sinxela, ten os seus trucos, que manexan á perfección as mellores pulperías como Pulpería Porta. A nosa especialización son os caterings e eventos, así que moi posiblemente xa terá degustado nalgunha ocasión o polbo co que traballamos para os nosos clientes. Pero, que deben ofrecer as mellores pulperías de Galicia? As pulperías máis destacadas en Galicia son aquelas que -sen

Estilo5

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cachelo, invitándovos a descubrir por que é imprescindible na mesa galega. O cachelo: un tesouro
Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería
¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de oliva, sal e pementón. Sen embargo, non é tan fácil como parece conseguir que o polbo quede tenro e
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza. Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia. Por
 Receitas de polbo da ría para o Nadal 18 Dec

Receitas de polbo da ría para o Nadal

18/12/2023 Pulpería
¿Buscas un xeito de sorprender aos teus convidados nestas festas? Pois desde Pulpería Porta propoñémosche unhas receitas feitas coa mellor materia prima coa que traballamos: polbo da ría. Pódese saborear en calquera época do ano e para o Nadal encaixa á perfección. De feito, sabemos que farán as delicias de todos. O polbo é un produto típico da gastronomía galega, que se pode preparar de moitas maneiras diferentes. Para que o comprobes, aquí mostrámosche tres opcións sinxelas, saborosas e orixinais para que desfrutes do mellor polbo na túa mesa navideña. Polbo á galega O polbo á feira é o
O polbo, o rei das festas de inverno. 4 Dec

O polbo, o rei das festas de inverno.

04/12/2023 Pulpería
En Galicia, terra de tradicións e exquisiteces culinarias, o polbo eríxese como o monarca das celebracións invernais. En Pulpería Porta Catering, como especialistas en levar ata os nosos caterings este bocado imprescindible, coñecemos moi ben a importancia que ten en moitas festas e eventos da rexión. Encántanos levar a auténtica experiencia gastronómica galega alí onde queren os clientes, ofrecendo así momentos inesquecibles e pratos que honran a rica herdanza da nosa terra. O polbo é unha estrela no inverno  Nas frías estacións, cando a brisa atlántica acaricia as costas galegas, o polbo
Pratos de culler con polbos da ría 21 Nov

Pratos de culler con polbos da ría

21/11/2023 Pulpería
Galicia, terra de tradicións enraizadas e sabores auténticos, ofrécenos a oportunidade de mergullarnos na súa rica cultura culinaria a través de deliciosas receitas, como os pratos de culler con polbo da ría. En Pulpería Porta Catering logramos labrarnos un nome e lugar especial no corazón dos galegos e de todos aqueles que visitan a rexión en busca de experiencias gastronómicas inesquecibles grazas á calidade da nosa comida e servizos. Polbo galego, unha delicia para todos os padalares O polbo das rías galegas é o mellor do mundo. Non o dicimos nós, senón calquera chef reputado do planeta.

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.