Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Estilo1

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

Onte Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo á feira na túa propia casa sen o esforzo que supón cociñalo? Ou celebrar un encontro con amigos
Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas
En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear en cada unha das nosas sobremesas. Na nosa empresa de catering con sede na Estrada cremos que un
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de tenreira ao espeto é a súa cocción lenta e uniforme. Ao xirar o cuspe sobre os carbóns, a carne
Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering
O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expertos seleccionan coidadosamente cada exemplar, asegurando de que cumpra cos máis altos estándares
Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente no sector, ofrecendo un servizo de cátering a domicilio de primeira calidade. Por que elixir
Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering
Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorables. Desde o polbo a feira de toda a vida ata tapas de corte máis innovador, os nosos menús están

Estilo2

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

Onte Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo á feira na túa propia casa sen o esforzo que supón cociñalo? Ou celebrar un encontro con amigos
Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas
En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear en cada unha das nosas sobremesas. Na nosa empresa de catering con sede na Estrada cremos que un
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de tenreira ao espeto é a súa cocción lenta e uniforme. Ao xirar o cuspe sobre os carbóns, a carne
Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering
O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expertos seleccionan coidadosamente cada exemplar, asegurando de que cumpra cos máis altos estándares
Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente no sector, ofrecendo un servizo de cátering a domicilio de primeira calidade. Por que elixir
Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering
Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorables. Desde o polbo a feira de toda a vida ata tapas de corte máis innovador, os nosos menús están

Estilo3

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

Onte Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo á feira na túa propia casa sen o esforzo que supón cociñalo? Ou celebrar un encontro con amigos
Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas
En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear en cada unha das nosas sobremesas. Na nosa empresa de catering con sede na Estrada cremos que un
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de tenreira ao espeto é a súa cocción lenta e uniforme. Ao xirar o cuspe sobre os carbóns, a carne
Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering
O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expertos seleccionan coidadosamente cada exemplar, asegurando de que cumpra cos máis altos estándares
Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente no sector, ofrecendo un servizo de cátering a domicilio de primeira calidade. Por que elixir
Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering
Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorables. Desde o polbo a feira de toda a vida ata tapas de corte máis innovador, os nosos menús están
 Curiosidades sobre o polbo galego 7 Out

Curiosidades sobre o polbo galego

07/10/2024 Pulpería
O polbo galego, máis que un prato típico, é unha verdadeira institución gastronómica na rexión. O seu sabor único, a súa textura firme e a súa versatilidade na cociña convertérono nun ícono culinario que traspasa fronteiras, como ben sabemos na nosa polbeira. Pero máis aló disto, este animal esconde unha infinidade de curiosidades. Queres coñecelas? En Polbeira Porta Cátering contámoschas! 10 datos interesantes sobre o polbo galego 1. Un cerebro privilexiado. O polbo é considerado o invertebrado máis intelixente do reino animal. Posúe un cerebro complexo, con lóbulos dedicados a diferentes
Catering profesional para empresas con Pulpería Porta 16 Set

Catering profesional para empresas con Pulpería Porta

16/09/2024 Catering
Tes na túa axenda a organización dun evento empresarial en Galicia? Pois non fai falta que o digamos, pero aí imos: lembra que a calidade e a atención ao detalle son primordiais. E para que ambas as cousas estean á altura das expectativas, desde Pulpería Porta na Estrada poñémonos á túa disposición para que ofrezas aos asistentes ao evento o mellor catering e cos mellores bocados de Galicia. Como podes imaxinar, organizamos cáterings profesionais e especializámonos en ofrecer un servizo completo que abarca desde a preparación do noso delicioso polbo ata a xestión integral do evento.   A

Estilo4

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

Onte Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo á feira na túa propia casa sen o esforzo que supón cociñalo? Ou celebrar un encontro con amigos
Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas
En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear en cada unha das nosas sobremesas. Na nosa empresa de catering con sede na Estrada cremos que un
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de tenreira ao espeto é a súa cocción lenta e uniforme. Ao xirar o cuspe sobre os carbóns, a carne
Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering
O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expertos seleccionan coidadosamente cada exemplar, asegurando de que cumpra cos máis altos estándares
Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente no sector, ofrecendo un servizo de cátering a domicilio de primeira calidade. Por que elixir
Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering
Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorables. Desde o polbo a feira de toda a vida ata tapas de corte máis innovador, os nosos menús están
 Curiosidades sobre o polbo galego 7 Out

Curiosidades sobre o polbo galego

07/10/2024 Pulpería
O polbo galego, máis que un prato típico, é unha verdadeira institución gastronómica na rexión. O seu sabor único, a súa textura firme e a súa versatilidade na cociña convertérono nun ícono culinario que traspasa fronteiras, como ben sabemos na nosa polbeira. Pero máis aló disto, este animal esconde unha infinidade de curiosidades. Queres coñecelas? En Polbeira Porta Cátering contámoschas! 10 datos interesantes sobre o polbo galego 1. Un cerebro privilexiado. O polbo é considerado o invertebrado máis intelixente do reino animal. Posúe un cerebro complexo, con lóbulos dedicados a diferentes
Catering profesional para empresas con Pulpería Porta 16 Set

Catering profesional para empresas con Pulpería Porta

16/09/2024 Catering
Tes na túa axenda a organización dun evento empresarial en Galicia? Pois non fai falta que o digamos, pero aí imos: lembra que a calidade e a atención ao detalle son primordiais. E para que ambas as cousas estean á altura das expectativas, desde Pulpería Porta na Estrada poñémonos á túa disposición para que ofrezas aos asistentes ao evento o mellor catering e cos mellores bocados de Galicia. Como podes imaxinar, organizamos cáterings profesionais e especializámonos en ofrecer un servizo completo que abarca desde a preparación do noso delicioso polbo ata a xestión integral do evento.   A

Estilo5

A mellor comida tradicional das Rías Baixas! 13 Xan

A mellor comida tradicional das Rías Baixas!

Onte Pulpería
En Pulpería Porta Catering acabamos de cumprir tres décadas como empresa de catering en Galicia. Durante todos estes anos enchemos mesas en moitas celebracións públicas e privadas, homenaxeando a deliciosa gastronomía das Rías Baixas e, por extensión, de toda a nosa comarca. A nosa paixón pola cociña tradicional, sumada á ampla experiencia no sector, convertémonos no referente da restauración a domicilio en toda a comunidade. A tradición galega en cada evento Imaxinas gozar dun auténtico polbo á feira na túa propia casa sen o esforzo que supón cociñalo? Ou celebrar un encontro con amigos
Debilidade por as sobremesas caseiras 19 Dec

Debilidade por as sobremesas caseiras

19/12/2024 Sobremesas
En Pulpería Porta Catering sabemos que, se hai algo que nos apaixona aos galegos coma un bo polbo, é unha sobremesa caseira que nos transporta á cociña das nosas avoas. Nestas terras, o despois da comida é sagrado e un bo doce é o broche final de calquera comida. Lembras aquelas tardes de infancia nas que o aroma da torta de Santiago enchía a casa? Ou o inconfundible sabor dun milhojas recén feito, crocante por fóra e cremoso por dentro? Eses sabores, eses aromas, son os que intentamos recrear en cada unha das nosas sobremesas. Na nosa empresa de catering con sede na Estrada cremos que un
¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de madeira. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na súa elaboración e neste artigo contámosche cales son os segredos deste famoso prato. A clave é a cocción lenta O que fai especial a costela de tenreira ao espeto é a súa cocción lenta e uniforme. Ao xirar o cuspe sobre os carbóns, a carne
Como facemos o polbo en Pulpería Porta? 20 Nov

Como facemos o polbo en Pulpería Porta?

20/11/2024 Catering
O polbo á galega é máis que un simple prato, é unha tradición que conecta xeracións e coa que celebramos a esencia de Galicia. En Polbeira Porta, polbería especializada en grandes cáterings na Estrada, nos enorgullece seguir o método tradicional para a elaboración deste manxar, respectando os costumes e a autenticidade que o converteron nun dos referentes gastronómicos da nosa terra. A orixe: un produto local de calidade Todo empeza nas nosas rías, lugar de pesca do mellor polbo. Os nosos expertos seleccionan coidadosamente cada exemplar, asegurando de que cumpra cos máis altos estándares
Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á perfección.Pulpería Porta Cátering é o seu aliado perfecto para facer realidade a voda dos seus soños. Cunha traxectoria de máis de dúas décadas percorrendo Galicia, a nosa empresa consolidouse como un referente no sector, ofrecendo un servizo de cátering a domicilio de primeira calidade. Por que elixir
Comida galega para todo tipo de eventos! 21 Out

Comida galega para todo tipo de eventos!

21/10/2024 Catering
Desde que iniciamos a nosa traxectoria profesional en 1995, Polbeira Porta Cátering foi sinónimo de sabor, tradición e calidade en Galicia. A nosa paixón pola boa cociña levounos a percorrer cada municipio da nosa preciosa rexión, levando a alegría e o bo comer a cada recuncho. Na nosa empresa de cátering na Estrada contamos coa experiencia e os profesionais adecuados como para ofrecer un servizo de máxima calidade. Adaptámonos aos teus gustos e necesidades para crear eventos únicos e memorables. Desde o polbo a feira de toda a vida ata tapas de corte máis innovador, os nosos menús están

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.